Logo del centre cívic
Novetat!!
LA NÚMERO UNO
Logo de l'activitat LA NÚMERO UNO

DIMECRES a les 18 h

12 de juny de 2024

Espai: SALA 12

Emmanuelle Blachey és una brillant enginyera que ha aconseguit entrar en el comitè executiu de la seva empresa, un gegant francès de l’energia. La proposta de conquerir la direcció d’una altra gran empresa que cotitza a la borsa i convertir-se en la primera dona a obtenir aquest càrrec desencadena una guerra en una esfera dominada per homes i on predominen els obstacles professionals i personals per tal d’aconseguir-ho. Un retrat sobre el poder, on allò públic i privat s’entrecreuen per a mostrar un món podrit i de favoritismes que mostren, un cop més, que la pretesa igualtat de gènere en els càrrecs laborals es falsa.

 

El film va guanyar el Premi a Millor actriu (Premis César, 2017) i va rebre altres nominacions en festivals de cine europeu.

Preu: Gratuït

Dimecres
12/06/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre setembre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juliol són una continuïtat del trimestre anterior. 

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació necessària al centre tant si es fa presencialment com si es fa Online.Us informem que: 

SITUACIÓ D'ATUR: _Dte:.50%.

TARGETA DISCAPACITAT:
-
DEL 33% AL 64 %_ Dte:.30%
-
DEL 65% AL 74%_ Dte:.50%
-
MÉS DEL 75% _ Dte:.75%.
Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud