Logo del centre cívic
Novetat!!
AQUESTES SÓN LES COSES AMB LES QUALS HEM DE QUE APRENDRE A VIURE?
Logo de l'activitat AQUESTES SÓN LES COSES AMB LES QUALS HEM DE QUE APRENDRE A VIURE?

DIVENDRES 19 A 20

24 de maig de 2024

Espai: SALA 1+2

Entrem en l’atmosfera que respiren dia a dia les nostres protagonistes. Aquesta mirada que escaneja pam a pam la seua persona, els comentaris despectius, els murs que construeix l’imaginari col·lectiu entorn a elles...I també amb la seua força, les persones aliades que les envolten, els vincles d’amistat. L’obra interpel·la directament al públic i convida al’audiència a reflexionar i posicionarsesobre allò visibilitzat, per tal que deixin de ser simples espectadores per passar a l’acció. D’aquesta manera sorgeixen propostes d’altres maneres d’actuar davant les situacions exposades. Sorgeix la llavor de la transformació social.

Preu: Gratuït

Divendres
24/05/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud