Logo del centre cívic
SENSE LLUNA
Logo de l'activitat SENSE LLUNA

Divendres 18:00 a 18:45

6 d'octubre de 2023

Espai: SALA 1+2

Artista: Samfaina de Colors

És capvespre i una noia canta i toca els seus instruments mentre espera la lluna. Comença a crear-se l'harmonia de la nit: quan la música creix, la lluna creix; quan la música es torna fosca, la lluna s'apaga. Un mussol i un llop acompanyaran aquest dolç moviment del vaivé de la lluna. Ja és negra nit.

Sense lluna és una reflexió sobre l'harmonia i l'equilibri universal a través de la música. Al·legòricament, les fases lunars representen a l'obra el cicle de la vida. Perquè aquest és un espectacle sense text, que fa servir la música en directe per transmetre sentiments i emocions en un viatge a través de la bellesa i la màgia de la nit.

Estrenada a la Fira Mediterrània l'any 2022, Sense lluna ha estat premiada al FETEN 2023, la Feria Europea de Artes Escénicas para niños y niñas de Gijón, (millor música original) i a la Mostra d'Igualada 2023 (Premi Territori Violeta).

A partir de 2 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
06/10/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud