Logo del centre cívic
Rebobina!
Logo de l'activitat Rebobina!

Divendres 18:00 a 18:50

9 de febrer de 2024

Espai: SALA 1+2

Artista: Cia CapGira

Tres treballadors del teatre, el cap de manteniment, un treballador de la neteja i el cap de sala, es troben tres instruments: un clarinet, un violoncel i un violi?.

A través d'elements de roba de diferents èpoques viatjaran en el temps, visualitzant a l'escenari cada any corresponent i interpretant grans temes de la historia de la música que s'escoltava aleshores. Un eix cronològic invers que comença en l'actualitat, passa per la música pop, el rock, el jazz, la clàssica contemporània, el romanticisme, el classicisme, el barroc... i la música trobadoresca.

Rebobina és un espectacle per a tots els pu?blics que et transporta a trave?s de la histo?ria de la mu?sica.

Un concert recomanat per a més de 4 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
09/02/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud