Logo del centre cívic
EGO
Logo de l'activitat EGO

Divendres 18:00 a 18:40

1 de març de 2024

Espai: SALA 1+2

Artista: Humancía

Una peça de dansa contemporània que dona una perspectiva des d'on es pot valorar i entendre el món, i intentar així remoure la consciència del públic.

EGO ens parla sobre els problemes de l'individu en societat; sobre la necessitat que tenim de destacar i sentir-nos importants i protagonistes. És una crítica de l'egoisme de la societat actual, de com passem per la vida sense obrir de debò la mirada més enllà del nostre melic i caminem sense observar tot allò que ens envolta.

En un inici de l'espectacle veurem l'ésser més individual, aquell que només veu el seu propi jo i és capaç de passar per sobre dels altres per aconseguir fer-se veure. Amb el transcurs de la peça, evolucionarà cap a un ésser que va obrint la mirada, que es mourà de manera col·laboradora i cooperativa, i idealitzarà així una societat millor.

Preu: Gratuït

Divendres
01/03/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud