Logo del centre cívic
Penjats
Logo de l'activitat Penjats

Divendres 18:00 a 18:45

5 d'abril de 2024

Espai: SALA 1+2

Artista: Los Colgados

Aquesta és una història d'humor i amor molt particular perquè juga contra una força tan important com és la llei de la gravetat! 'Penjats' és la fusió entre el circ i el clown per crear un espectacle dinàmic, divertit i sorprenent.

A l'escenari els objectes quotidians es transformen per convertir la realitat en un món poètic i entranyable, un espai on dos éssers dispars i penjats intenten relacionar-se.

Son dos personatges en un mateix espai teatral però amb dos llenguatges de circ diferents: un és clown, l'altra fa aeris.

Preu: Gratuït

Divendres
05/04/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud