Logo del centre cívic

Tallers Culturals (GASTRONOMIA I ALIMENTACIÓ)

Novetat!!
ORXATES I "SMOOTHIES" VEGETAL (ECO)

DILLUNS de 18 A 21

1 de juliol de 2019

Espai: SALA 10

Fa segles que s’elaboren orxates i begudes vegetals amb cereals, fruits secs i llegums. Ha arribat l’hora de fer les nostres begudes a casa! Prepararem receptes refrescants, nutritives i saboroses per hidratar-nos aquests mesos de calor. No faltaran l’orxata de xufla, la beguda d’ametlles i la beguda de civada. Alternatives vegetals per a tots els gustos, sense lactosa, lliures de colesterol i greixos saturats. A més, les acompanyarem d'unes galetes fetes amb el reaprofitament de la polpa. Reduirem la quantitat de sucre al màxim. Cuinarem amb aliments de temporada, de proximitat i ecològics. No oblidis el davantal i la carmanyola!

Preu: 18,92 € (IVA inclòs)

Dilluns
01/07/2019
ORGANITZACIÓ I PLANIFICACIÓ DE MENÚS SALUDABLES

DILLUNS de 18 a 20h

16 de setembre de 2019

Espai: SALA 8

Vols tenir organitzats els menús setmanals però mai trobes el moment per planificarte? Tens dubtes si els teus àpats són saludables i equilibrats? La Maria ens donarà unes pautes bàsiques de nutrició i dietètica. Veurem exemples de menús variats i nutritius per a totes les dietes.

Preu: Gratuït

Dilluns
16/09/2019
Novetat!!
HAMBURGUESES VEGETALS (ECO)

DIJOUS de 18 A 21

19 de setembre de 2019

Espai: SALA 10

Voleu preparar hamburgueses vegetals casolanes i saludables? Es poden fer molts tipus d'hamburgueses amb cereals integrals, llegums i verdures, només cal triar bé els ingredients a combinar! Explicarem tècniques i trucs per aconseguir una bona textura, aspecte i gust. Algunes de les hamburgueses que cuinarem seran amb mongetes vermelles o cigrons, flocs de civada, ou, amb mill o quinoa o amb bròquil i parmesà. Prepararem salses d'acompanyament i donarem idees per aconseguir presentacions de foto! Cuinarem amb aliments de temporada, de proximitat i ecològics. No oblidis el davantal i la carmanyola!

Preu: 18,92 € (IVA inclòs)

Dijous
19/09/2019
Novetat!!
ZOODLES O ESPAGUETIS VEGETALS (ECO)

DIMARTS de 18 A 21

17 de setembre de 2019

Espai: SALA 10

Els espaguetis vegetals o zoodles són una opció ràpida i fàcil per preparar una amanida de primavera estiu ben original! Tallarem les hortalisses en espiral (carbassó, pastanaga, cogombre) i les utilitzarem com a base del nostre plat saludable. Acompanyarem aquests zoodles de salses i vinagretes amb molta personalitat. Una forma diferent i divertida de preparar i menjar verdures! Cuinarem amb aliments de temporada, de proximitat i ecològics. No oblidis el davantal i la carmanyola!

Preu: 18,92 € (IVA inclòs)

Dimarts
17/09/2019
    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud