Tallers Culturals (INNOVACIÓ SOCIAL)

DANSA EN CO-

DIJOUS de 16.45 A 18

Del 10 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: SALA 12

Juntament amb el Grup CHM de salut mental es crearà un grup que des de la iniciació, passejarà pels diferents estils de la dansa per ballar i fer un exercici de creació col·lectiva. Comptarem amb la col· laboració del centre de creació de dansa La Caldera, que ens convidarà a fer unes sessions a les seves instal·lacions envoltats de professionals, on també podrem observar el treball dels seus residents. També comptarem amb la visita de creadors de dansa que ens enriquiran alguna sessió amb la seva professionalitat.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Les renovacions Online les podreu fer a partir del 26/11/2018. Les noves inscripcions Online les podreu fer a partir del 10/12/2018

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat