Tallers Culturals (INNOVACIÓ SOCIAL)

Novetat!!

CREACIÓ D'UN POST-LLIBRE

DIJOUS de 19 A 20

Del 12 d'Abril de 2018 al 26 d'Abril de 2018

Espai: SALA 11

Els artistes de 4 Elements ens acompanyaran en el procés de creació d’un post—llibre. Un cop l’obra creada podrà formar part de l’exposició “Post-llibres, Neollibres, No llibres: un viatge de reinterpretació”. Professional: Col·lectiu d’artistes 4 Elements.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

MILLORANT L'ESPAI CUINA

DIMARTS de 11 A 13

22 de Maig de 2018

Espai: SALA 10

Convidem a les entitats del barri a fer un treball de co-creació amb l’objectiu de millorar la nostra cuina en el seu aspecte inclusiu i facilitador. Professional: Lluís Sabadell, expert en co-creació.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

DANSA EN CO-

DIJOUS de 16.45 A 18

Del 12 d'Abril de 2018 al 14 de Juny de 2018

Espai: SALA 12

Juntament amb el Grup CHM salut mental es crearà un grup, que des de la iniciació, passejarà pels diferents estils de la dansa per ballar i fer un exercici de creació col·lectiva. Professional: Elisabet Ferrer, ballarina professional.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat