Tallers Culturals (TALLERS FAMILIARS)

Novetat!!

GRANS XEFS!

DIUMENGE de 11.30 A 13.30

23 de Setembre de 2018

Espai: SALA 10

La cuina dóna als infants la possibilitat d’experimentar i estimular els sentits d’una forma poc habitual. Descobrir els aliments de primera mà fomenta la curiositat positiva vers allò que mengen i estimulen les habilitats i capacitats culinàries i pràctiques dels qui la practiquen. A més, fomenta l’autonomia i l’empoderament, atorgant responsabilitats reals i factibles als infants. En aquesta activitat, els infants s’embrutaran, tastaran, jugaran, experimentaran i crearan mitjançant ingredients sense components d’origen animal. Professional: dekimba.org jugareseducar. org * Per infants a partir de 4 anys

Preu: Gratuïta

Veure sessions

CASAL INTERGENERACIONAL A LA CUINA

DILLUNS A DIVENDRES de 11 A 13

Del 2 de Juliol de 2018 al 6 de Juliol de 2018

Espai: SALA 10

(* Taller familiar! Aquest preu inclou la participació d’una persona adulta amb un màxim de dos infants. A partir de més de dos infants caldrà formalitzar una nova inscripció) Apropem un casal per avis/àvies i net/nétes per tal de desenvolupar la seva creativitat a la cuina, alhora que comparteixen coneixements i temps de qualitat. Us hi animeu a despertar la creativitat innata que porteu dins, descobrir els vostres talents mitjançant la cuina . Sumeu-vos a l’aventura!

Preu: 49,73 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat