Logo del centre cívic

Itineraris (ART I DISSENY)

Novetat!!
ESTENEDOR: MUCHAFIBRA - BCN
Logo de l'activitat ESTENEDOR: MUCHAFIBRA - BCN

DIJOUS A les 11 h

9 de febrer de 2023

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Muchafibra és el primer cosewing de dissenyadors/es a Espanya. Va néixer el 2008 a Barcelona amb la intenció de compartir l’espai, les eines i els coneixements entre professionals, amants o apassionats de la moda i de la costura. El que es promou des de fa molts anys és una filosofia de treball cooperatiu on el coworker pot desenvolupar la seva producció de manera autònoma amb el suport de professionals i companys del sector, compartint i intercanviant experiències, idees i coneixements. Muchafibra és una associació sense ànim de lucre que té com a objectiu promocionar, dinamitzar i potenciar les activitats de l’àmbit del disseny i la moda.

Preu: Gratuït

Dijous
09/02/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud