Logo del centre cívic

Itineraris (SOSTENIBILITAT, RECICLATGE I MEDI AMBIENT)

Novetat!!
CONFERÈNCIA I SORTIDA NATURALISTA A MONTJUÏC
Logo de l'activitat CONFERÈNCIA I SORTIDA NATURALISTA A MONTJUÏC

DIMECRES de 10 a 12 h

15 de març de 2023

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Conferència sobre el terreny amb diferents parades per comentar aspectes rellevants. Característiques de la sortida: • Punt d’inici i finalització: Metro Paral·lel. • Recorregut: Metro- Castell i morrot- parc Joan Brossa- jardins mossèn Cinto Verdaguer-Metro. • Distància i dificultat: 7 km. Baixamitjana (pujada al principi) • Punts d’interès: vistes de Barcelona, pineda pi blanc del castell, colònia xoriguers del morrot, espais aquàtics dels jardins amb amfibis i vegetació aquàtica (nenúfars). 

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dimecres
15/03/2023
Novetat!!
CONFERÈNCIA I SORTIDA NATURALISTA A LA FAÇANA DE SOLANA DE COLLSEROLA
Logo de l'activitat CONFERÈNCIA I SORTIDA NATURALISTA A LA FAÇANA DE SOLANA DE COLLSEROLA

DIMECRES de 10 a 12 h

15 de febrer de 2023

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Conferència sobre el terreny amb diferents parades. S’elaborarà un document amb imatges per cada ex cursionista, amb una explicació del recorregut i els punts d’interès. Característiques de la sortida: • Punt d’inici: Metro Zona Universitària. • Recorregut: Metro - Parc Cervantes - Base Sant Pere Màrtir - Passeig de les Aigües - Mirador dels Xiprers - Metro. • Distància i dificultat: 5-6 km. Baixa-mitjana. Pujada Amb pendent moderat per corriols. • Castell de l’Oreneta- Monestir i creu de Pedralbes- Metro. • Punts d’interès: comunitats vegetals tipus herbassars, pinedes de pi blanc i pinyoner, punt de migració ocells, vistes planícia barcelonina, hàbitat mamífers, amfibis i rèptils, parcs urbans.

Preu: 10,65 € (IVA inclòs)

Dimecres
15/02/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud