Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ART I DISSENY)

Novetat!!
L’OMBRA DEL SILENCI

DIUMENGE de A LES 11.30

22 de novembre de 2020

Espai: Aula per defecte

Un espectacle sobre la figura de L.V. Beethoven l'any que es commemora el 250 aniversari del seu naixement. S'interpreten fragments de la seva única òpera, Fidelio així com fragments de la 9a simfonia o la sonata Clar de lluna entre d'altres immortalitzant els moments més cèlebres de la seva música.

Preu: Gratuït

Diumenge
22/11/2020
Novetat!!
INSIDE MY MIND

DIVENDRES de DE 18 A 19.30

2 d'octubre de 2020

Espai: SALA 1+2

“Inside my mind” pretén abordar des de “dins” el tema de les malalties i / o trastorns mentals: veus que no callen, ansietat extrema, eufòria descontrolada, ganes de morir… Es convida, així, a experimentar en primera persona les diferents sensacions i emocions que comporta patir algun de l’ampli ventall de trastorns mentals. Tot això amb un objectiu: aconseguir visibilitat, respecte, suport,… , i tot sentiment “nascut” des de la vivència personal de cada espectador. I és que per opinar, cal conèixer, i per conèixer, cal experimentar. *Nota: Segons la OMS (Organització Mundial de la Salut), 1 de cada 4 persones experimentarà un problema de salut mental en algun moment de la seva vida.

Preu: Gratuït

Divendres
02/10/2020
Novetat!!
BDC: FEM MÚSICA DE L'INSÒLIT

DIVENDRES de DE 18H A 19.30H

16 d'octubre de 2020

Espai: SALA 1+2

Toquen, pessiguen i bufen qualsevol objecte susceptible de ser bufat, pessigat o tocat. Des de rodes de bicicleta a cafeteres, des de les potes d’una cadira a una mànega d’aigua o unes bales de jugar. I és que aquests músics, potser excèntrics, potser visionaris, agosarats segur, defensen que qualsevol objecte que pugui ser bufat, pessigat o tocat és capaç de fer, no soroll, sinó música i no una música qualsevol, sinó bona música, molt bona. La seva teoria? Que la música va arribar abans que els instruments i que, quan no hi havia instruments, qualsevol cosa servia per fer música, una música amb sonoritats que les cotilles ens han fet oblidar, amb possibilitats que les regles ens han fet abandonar. Una música més espontània, que és la que ells volen recuperar i passejar.

Preu: Gratuït

Divendres
16/10/2020
Novetat!!
BDC: LES COSES EXCEPCIONALS

DIVENDRES de DE 19H A 20H

30 d'octubre de 2020

Espai: SALA 1+2

Els uns i els altres, tots són (som) excepcionals, extraordinaris, privilegiats... I també ho són les coses, les coses que ens passen, les coses que ens empenyen, les que ens aturen, les que ens fan avançar o parar quiets, les que ens conviden a participar-hi o les que volen ser contemplades... Coses excepcionals que fan que la vida sigui excepcional i que, sense excepció, pagui la pena viure-la. Coses que hem de recordar cada dia, coses que no poden ser oblidades, coses que hem de posar en negre sobre blanc, escrites en un paper, per no poder oblidar-les ni en els dies més negres. Comencem? Fem una llista? Som-hi!

Preu: Gratuït

Divendres
30/10/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud