Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ART I DISSENY)

Novetat!!
INSIDE MY MIND

DIVENDRES de DE 18 A 19.30

2 d'octubre de 2020

Espai: SALA 1+2

“Inside my mind” pretén abordar des de “dins” el tema de les malalties i / o trastorns mentals: veus que no callen, ansietat extrema, eufòria descontrolada, ganes de morir… Es convida, així, a experimentar en primera persona les diferents sensacions i emocions que comporta patir algun de l’ampli ventall de trastorns mentals. Tot això amb un objectiu: aconseguir visibilitat, respecte, suport,… , i tot sentiment “nascut” des de la vivència personal de cada espectador. I és que per opinar, cal conèixer, i per conèixer, cal experimentar. *Nota: Segons la OMS (Organització Mundial de la Salut), 1 de cada 4 persones experimentarà un problema de salut mental en algun moment de la seva vida.

Preu: Gratuït

Divendres
02/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud