Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
YEORBAYU

DIVENDRES de 18 A 20

24 d'abril de 2020

Espai: SALA 1+2

Iggy Pop i Charlie Rivel es troben en un camp ple de vaques. Acordió distorsionat i sabates de taló amb xandall han pres el lloc al nas vermell i a la fanfàrria. La irreverència del clown es fa forta entre el so de les esquelles, el taloneig dels esclops de fusta i el so d’una pluja tan fina que ni es veu, però tan persistent en el temps que et deixa xop: ye orbayu. Una pluja que et contagia un estat d’ànim i una sensibilitat que t’amara de records i que fa olor de paratges per explorar.

Preu: Gratuït

Divendres
24/04/2020
Novetat!!
HUGO ARÁN-RARA AVIS

DIJOUS de 19 A 20

28 de maig de 2020

Espai: SALA 12

El cantautor i guitarrista Hugo Arán presenta el seu quart treball, Rara Avis (Palomar Records, 2020). Un projecte que referma que la cançó d’autor fa temps que va canviar el plomatge. La seva música és un recorregut on es recullen estils d’arreu del món, el qual es nodreix del millor de cada tradició i ens retorna una mirada actual i renovada amb lletres poètiques i costumistes. El músic barceloní trenca fronteres i deixa oberta una finestra a sonoritats que van des de la música del Brasil o l’Argentina fins a músiques mediterrànies de Cap Verd o Àfrica. En aquesta ocasió, l’acompanyarà a la guitarra portuguesa el músic brasiler Gustavo Roriz.

Preu: Gratuït

Dijous
28/05/2020
Novetat!!
LA HISTORIA DE UN VIAJE

DIJOUS de 19 A 20

21 de maig de 2020

Espai: SALA 12

“La vida és un gran viatge, compost, al seu torn, de múltiples i imprevisibles viatges que es van succeint, l’un darrere l’altre, com els capítols d’un llibre. “Cada viatge comença amb una decisió, i cada decisió aporta un canvi a la nostra vida”. El concert involucra el públic no només com a espectador-oient sinó que també l’anima a participar amb actes màgics-simbòlics, com ara encendre una espelma demanant un desig, fer una abraçada al propi nen interior, mirar una persona desconeguda fixa als ulls durant tota una cançó, dansar lliurement amb la intenció de renovarse, cantar ritmes i melodies invocant el pas que necessitem per ser feliços.

Preu: Gratuït

Dijous
21/05/2020
Novetat!!
CLAQUÉ

DIJOUS de 19 A 20

14 de maig de 2020

Espai: SALA 12

Un concert on el claqué interactua com un instrument més. Un paisatge sonor ple de sensibilitat i originalitat. Coneguts estàndards de jazz curosament escollits van teixint un discurs musical alegre, íntim i visual. Una oportunitat per caminar de puntetes per belles melodies improvisades allà mateix i acostar-se al diàleg natural entre música i dansa

Preu: Gratuït

Dijous
14/05/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud