Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

GUERRILLERAS

DIMECRES de 19.30 A 21

16 de Maig de 2018

Espai: SALA 12

Aquest documental planteja una reflexió sobre la identitat de gènere, una aproximació a la construcció genèrica, al que anomenem masculinitat i feminitat, no a la condició sexual home-dona que fa referència a una qüestió purament anatòmica o biològica. Quatre guerriller@s molt joves ens conviden a pensar el gènere a partir de la seva experiència personal i col·lectiva i ens aproximen a la construcció genèrica i a les seves “estratègies de control” a través d’un grup heterogeni de militants per la lluita transsexual i transgènere. Dirigida per Montse Pujantell

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

SEARCHING FOR SUGAR MAN

DIMECRES de 19.30 A 21

13 de Juny de 2018

Espai: SALA 12

A la fi dels anys 60, Sixto Rodríguez, un misteriós músic, va ser descobert en un bar de Detroit per dos productors que van quedar fascinats per les seves melodies commovedores i les seves lletres profètiques. Van gravar dos discos amb la convicció que l'artista es convertiria en un dels més grans de la seva generació. No obstant això, l'èxit mai va arribar, i el cantant va desaparèixer enmig de rumors sobre el seu suïcidi en un escenari. Mentrestant, un dels discos va arribar a la Sud-àfrica de l'Apartheid i es va estendre per tot el país en gravacions pirates, que va fer de Rodríguez una icona de la llibertat i de la lluita contra el sistema. Molt temps després, dos fans sud-africans es van obstinar a esbrinar què havia passat realment amb Rodríguez i la seva investigació els va portar a conèixer una història extraordinària.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CICLE CINEMA DONES: Tea Time (La Once)

DIMECRES de 19 A 20.30

9 de Maig de 2018

Espai: SALA 12

Cinc dones xilenes de clase mitjana-alta es reuneixen per prendre el te, mentre riuen, xerren i discuteixen sobre les formes de vida actuals que creuen incomprensibles. En les seves reunions, construeixen una divertida reflexió sobre la joventut, el pas del temps i l’amistat. Maite Alberdi. 70 min. Xile. 2014. VO en Xilè. Organitza: Taula de Dones de Les Corts amb la col•laboració del Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” i el Districte de les Corts.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CICLE CINEMA DONES: Rafea i el sol

DIMECRES de 19 A 20.30

20 de Juny de 2018

Espai: SALA 12

Al desert de Jordània, a la frontera amb l’Iraq, una dona beduïna té l’oportunitat de formar-se durant 6 mesos per ser enginyera solar. El documental mostra el poder de l’educació en contraposició la força de la tradició. Jehane Noujaim, Mona Eldaief. 76 min. Estats Units. 2012. VO en àrab i anglès subtitulada en català. Organitza: Taula de Dones de Les Corts amb la col•laboració del Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” i el Districte de les Corts.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat