Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: MONÒLIT

DIJOUS de 20 a 22 h

29 de Juny de 2017

Espai: SALA 1+2

Toni Mira/ Nats Nus De vegades l'arrossega i altres l'acompanya; de vegades s'hi enfila, i altres li barra el camí; però el monòlit l'ajuda a enlairar-se, a volar i... a ballar.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CLOWN BERGAMOTTO SHOW

DIJOUS de 18 A 19

6 de Juliol de 2017

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

JARDINS DE BACARDÍ - Comandant Benítez i Travessera de les Corts - Districte de les Corts Seieu i relaxeu-vos: Bergamotto camina a la recerca de nous amics… Sentim la música…’El Clown Bergamotto Show” està a punt de començar! Humor, fantasia i joc es barregen per tocar tots els matisos de la felicitat: el somriure, el sospir, l’èmfasi, l’espera, l’estupor i la tendresa…

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CLOWN EN FAMÍLIA

DIJOUS de 18 A 19 h.

13 de Juliol de 2017

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

JARDINS DE BACARDÍ - Entre Comandant Benítez i Trav. de les Corts - Districte de les Corts Espectacle participatiu del professor Berga- motto. Dels més petits als més grans, ens farà riure, aprendre i participar del joc, amb un nas vermell i creativitat.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

PAPAGENO & PAPAGENA. La flauta màgica, amb ulls d'infant

DIUMENGE de A les 11.30 h.

17 de Setembre de 2017

Espai: SALA 12

Hi havia una vegada un príncep que es deia Tamino que havia estat a punt de ser devorat per una enorme serp mentre passejava pel bosc….. Què? La sabeu, aquesta història? És aquella en què també surt una malvada reina, una princesa anomenada Pamina, una fl màgica i els nostres protagonis- tes: Papageno i Papagena. Ells seran els encarregats d’explicar-nos aquest conte i de cantar-nos les melodies més boniques de la gran òpera de W. A. Mozart: La Flauta Màgica. Ens hi acompanyeu?

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

LA REVOLUCIÓ DELS SARIS ROSES

DIMECRES de 19 h

28 de Juny de 2017

Espai: SALA 12

Documental sobre la Gulabi Gang (la Banda Rosa), un grup de dones de la regió índia d'Uttar Pradesh, que lluiten per una millora en els drets de les dones. A l'inici comptarem amb la presència de Sonrisas de Bombay que ens explicaran la situació de la dona a la Índia.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

LA FUENTE DE LAS MUJERES

DIMECRES de 19 h.

5 de Juliol de 2017

Espai: SALA 12

En un petit poble entre el nord d’Àfrica i l'Orient Mitjà, la tradició exigeix que les dones vagin a buscar aigua, les protagonistes proposen una vaga molt singular per a que els homes col•laborin amb elles en el transport de l'aigua fins a la llar.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.