Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: BE GOOD IS

DISSABTE de 20 h

27 d'abril de 2019

Espai: SALA 1+2

Be God Is és un espectacle que demostra bigotis i que no es treu mai el barret, un espectacle que combina la música en directe, la pantomima i les acrobàcies de circ amb l’únic propòsit de gaudir del joc com només ho poden fer els nens, i de jugar amb l’experiència que només té qui ja ho ha fet moltes vegades. Una banda de tres —guitarra, saxo i caixó—, dues cadires, una barra d’equilibris, una música de jazz, una melodia de rock o un quejío flamenc, i un gest... sempre un gest... El gest d’un pallasso que ens parlarà d’alegria i de ràbia, de joia i de patiment, d’il·lusió i de decepcions, i que sempre aconseguirà despertar-nos un somriure que acabarà convertit en aquell riure contagiós que pensàvem que només era possible que gaudissin els infants.

Preu: Gratuït

Dissabte
27/04/2019
LA JANA I ELS SENTIMENTS

DIVENDRES de 18 a 20h

10 de Maig de 2019

Espai: Aula per defecte

La Jana és una nena molt eixerida que dins seu té un munt de sentiments per expressar les seves emocions. Però un dia, no sap perquè però no sent res. No entén què li pot haver passat, ella vol tornar a sentir tot aquell munt d’emocions. Però al veure que ella sola no ho pot fer, el vigilant de les emocions acudeix en el seu ajut. Ells dos faran el camí per trobar aquelles emocions perdudes, l’alegria, la tristesa, la por, la ràbia, la calma… Però aquestes emocions estan amagades darrera la música que poc a poc anirem descobrint fins arribar a tenir-les totes i sentir com la música ens pot fer transformar. És una audició on es demanarà molt la participació dels nens i nenes, tant cantant, com tocant instruments per ajudar a la Jana a fer el seu camí.

Preu: Gratuït

Divendres
10/05/2019
LA MEMÒRIA DE L'AIGUA

DIVENDRES de A les 18h

7 de Juny de 2019

Espai: SALA 12

La Capdenúvol és una nena molt divertida i una mica trapella a qui li encanta anar al riu a saltar bassals amb el seu amic, en Setciències. Però aquella tarda en baixar al riu des-cobreixen que l’aigua no està tan neta com hauria de ser. L’aparició de l’amo de la fàbrica fa que, espantats, caiguin al riu i hagin de marxar a casa ben molls. A la pobre Capdenúvol, només li faltava això, i aquella nit s’adorm ben trista i enfadada amb ella mateixa, el seu amic i la seva mare. Acompanyada pel seu vaixell de paper, viatja en somnis cap a un desert imaginari...

Preu: Gratuït

Divendres
07/06/2019
EL RECICLATGE DE LA MÚSICA

DIUMENGE de 11.30h

16 de Juny de 2019

Espai: SALA 1+2

Aquesta audició, així com també la música, comença de la manera més casual. Un munt d’objectes quotidians (deixalles) omplen l’escenari. Progressivament jugarem amb la transformació d’aquests objectes i, entre cançó i cançó i amb l’ajut d’un misteriós quart personatge, en Benjamí Bonsai, els reciclarem fins a convertir-los amb instruments de música. Amb aquests instruments casolans analitzarem els principis sonors bàsics de les tres famílies d’instruments: percussió, vent i corda. Mitjançant les cançons es treballen els tres paràmetres musicals més importants: lent-ràpid, fort-fluix, agut-greu.

Preu: Gratuït

Diumenge
16/06/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud