Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: MAMBO

DIVENDRES de 19 a 20 h

13 de desembre de 2019

Espai: SALA 1+2

Guerra o mambo? I per què no guerra a ritme de mambo? O un mambo amb ganes de guerra? O un mambo guerrer? O una guerra de mambos? Sí, és clar: la qüestió és no posar-nos d’acord. La qüestió és protestar, batallar, trobar excuses... Sí, excuses, perquè de raons no n’hi ha... Cap raó per a un divorci, cap raó per a una separació... Que sí que n’hi ha? Quines? Digueu, digueu... Atreviu-vos. Aaah... No les trobeu. Doncs jo en tinc unes quantes. I us les explicaré, però serà a l’escenari. I a ritme de mambo.

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: LABORATORI SONOR

DIVENDRES de 18 A 20

14 de febrer de 2020

Espai: SALA 1+2

Aupa és violí, és viola, és violoncel, és música clàssica. Però també és rock, funky, jazz, reggae, composició, teatre, humor, provocació. Una agrupació que traspassa les barreres de la tradició. Laboratori Sonar és un espectacle participatiu en què el públic adquireix un paper protagonista. Percussió corporal, composició d’un tema en directe a l’escenari amb els músics o creació de poesies per rapejar-les després sobre una base de hip-hop són algunes de les experiències que viuran els espectadors. Vuit escenes teatralitzades que exploren diferents processos creatius posantlos en relació amb la música original composta per Aupa i relectures creatives de temes dels estils més representatius del s. XX (rock, pop, swing, reggae o hip-hop).

Preu: Gratuït

Divendres
14/02/2020
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: BOLLYWOOD, BOMBAY, BARCELONA

DIVENDRES de 18 A 20

28 de febrer de 2020

Espai: SALA 1+2

Imagineu com és la vida de tres joves immigrants indis que comparteixen pis a Barcelona. De cara enfora tothom fa el cor fort i en un ambient de camaraderia, de mica en mica van aflorant les dificultats de trobar feina, la incomprensió del veïnat o la trobada amb persones que, d’una manera o d’una altra se’n volen aprofitar. Tot es desenvolupa entre bromes i somnis, els dos elements que faciliten evadir-se dels seus problemes. Serà justament aquest component dels somnis el que introdueix directament l’ambient de les pel·lícules de Bollywood. Per això el ball, com un missatge de felicitat, irromp directament en la trama, trenca el fil argumental i omple de cop l’escena de llum, música i brillantor. Aquesta tragicomèdia inspirada en una vivència real, utilitza l’humor per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.

Preu: Gratuït

Divendres
28/02/2020
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: BLUES

DIVENDRES de 20 a 21.30 h

27 de març de 2020

Espai: SALA 1+2

Enma Fernández és un dels artistes més destacats en el seu estil, basat en un gran virtuosisme al piano, la seva energia i la posada en escena. Molt difícil de trobar un equivalent per la seva disciplina artística i les seves qualitats conjuntes com a pianista, cantant, showman i director, els seus directes són únics, amb especial domini del rhythm and blues, el Swing, el so New Orleans, el blues, rock’n ‘roll 50’ si Jazz tradicional. Tot això resultat de la combinació dels projectes que ha liderat o dels quals ha format part al llarg de la seva carrera.

Preu: Gratuït

Divendres
27/03/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud