Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
BDC: MOLSA
Logo de l'activitat BDC: MOLSA

DIVENDRES de 18 A 19.30 h

30 d'abril de 2021

Espai: SALA 1+2

És la història de la separació i el rencontre de Janinka i el seu gos, Molsa. La guerra els separa, però l’amistat supera totes les barreres i després de moltes aventures i desventures es tornen a trobar. L’obra evoca aquesta experiència durant quatre moments del viatge. La nena Janinka, els gossos Molsa i Menta i altres personatges de l’obra ens contaran aquesta bonica història d’amistat.

Preu: Gratuït

Divendres
30/04/2021
Novetat!!
BDC: UNA POMA, UN POMER
Logo de l'activitat BDC: UNA POMA, UN POMER

DIVENDRES de 18 A 19.30 h

16 d'abril de 2021

Espai: SALA 1+2

L’Aran ha clavat queixelada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, es convertirà en un preciós pomer. Llibretes i cançons populars ens expliquen el cicle de la vida i l’increïble món de les plantes.Un espectacle delicat, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Preu: Gratuït

Divendres
16/04/2021
Novetat!!
BDC: AUTÒNOMOS, EL MUSICAL
Logo de l'activitat BDC: AUTÒNOMOS, EL MUSICAL

DIVENDRES de 18 A 19.30 h

7 de maig de 2021

Espai: SALA 1+2

AUTÓNOMOS és una comèdia musical d'èxit a la cartellera teatral de Barcelona, que ha triomfat gràcies al seu minimalisme escènic, ritme trepidant, humor desenfrenat, un constant suport audiovisual humorístic i enganxoses i divertides cançons. Les peripècies d’un nou freelance per sobreviure a l'aventura de l'emprenedoria és la premisa d’una comèdia popular sobre l’amistat i la superació de dificultats. El públic aplaudeix el seu humor elaborat i actualitzat setmanalment, el to televisiu, la música en directe i els cameos especials dels populars Elisenda Carod, Jaïr Domínguez, Juanra Bonet i Alba Florejachs; còmics de prestigi com Tomàs Fuentes o Ignasi Taltavull i la pallassa Merche Ochoa. En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.

Preu: Gratuït

Divendres
07/05/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud