Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: 5 HISTÒRIES DIFERENTS

DIVENDRES de 18 a 19.30

15 de novembre de 2019

Espai: SALA 1+2

Un ventilador que es mou a poc a poc, un arquet de violí que s’ha quedat sord, una làmpada que no fa llum, un coixí amorós que no pot abraçar... Però el ventilador no para de girar, a l’arquet li agrada la música, la làmpada brilla quan somriu i el coixí ens dona escalfor quan estem tristos... Són Cinc històries diferents i, per poder compartir les seves aventures, només cal caminar al pas que marquen els seus protagonistes, cantar al seu ritme, enfocar el seu camí i compartir el seu amor. Hi esteu disposats?

Preu: Gratuït

Divendres
15/11/2019
BCN DISTRICTE CULTURAL: 3, 2, 1...ZERO. CONTRA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

DIVENDRES de 19 a 20.30 h

29 de novembre de 2019

Espai: SALA 1+2

Jo, tu, ella... Germana, mare, veïna, companya... No són xifres: són persones. No són estadístiques: són dones. Dones que pateixen, que ploren, que són colpejades... però que no estan vençudes. Dones que han de retrobar la seva força i dir “no”, dir “ja n’hi ha prou”, dir “mai més”. 3, 2, 1... Zero: Compte enrere per perdre la por. 3, 2, 1... Zero: Compte enrere per plantar cara. 3, 2, 1... Zero: Compte enrere per recuperar la vida i despertar del malson de la violència de gènere.

Preu: Gratuït

Divendres
29/11/2019
BCN DISTRICTE CULTURAL: KABARETE

DIVENDRES de 19 a 20.30 h

20 de desembre de 2019

Espai: SALA 1+2

Barcelona, que havia estat capital del music-hall, fa anys que va quedar desplomada, esmorteïda, apagada, potser grisa... Però, des del mític Xino ha arribat una heroïna disposada a girar la truita, trencant els ous que faci falta i, si cal, algun més: ella és la Lluentons. Una dona de gràcia i salero que ha decidit recuperar la tradició i muntar un Kabarete de Circ amb la seva troupe de grans artistes, barrejant diverses disciplines del circ clàssic i contemporani. Kabarete, així: amb k d'okupació. I a qui li piqui, que es rasqui!

Preu: Gratuït

Divendres
20/12/2019
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: MAMBO

DIVENDRES de 19 a 20.30 h

13 de desembre de 2019

Espai: SALA 1+2

Guerra o mambo? I per què no guerra a ritme de mambo? O un mambo amb ganes de guerra? O un mambo guerrer? O una guerra de mambos? Sí, és clar: la qüestió és no posar-nos d’acord. La qüestió és protestar, batallar, trobar excuses... Sí, excuses, perquè de raons no n’hi ha... Cap raó per a un divorci, cap raó per a una separació... Que sí que n’hi ha? Quines? Digueu, digueu... Atreviu-vos. Aaah... No les trobeu. Doncs jo en tinc unes quantes. I us les explicaré, però serà a l’escenari. I a ritme de mambo.

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud