Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
ROGES
Logo de l'activitat ROGES

Divendres de 19:00 a 19:40

16 de desembre de 2022

Espai: SALA 1+2

Artista: Miquel Barcelona

La Companyia Miquel Barcelona presenta tres apropaments a la memòria de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola i la recuperació del llegat cultural i artístic d'aquell temps. Una trilogia formada per RogesRojos i Violetes.

Roges és un espectacle on quatre ballarins traslladen a la seva dansa testimonis de l'època de la postguerra de la Guerra Civil Espanyola i, alhora, mostren l'evolució de la recerca documental que la companyia ha portat a terme per a Rojos, la segona part d'aquest tríptic.

Roges és l'evolució de la recerca documental sobre aquella època i els forts paral·lelismes que es poden crear amb el moment actual.

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud