Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

UNRAVEL
Logo de l'activitat UNRAVEL

Divendres de 19:00 a 19:30

25 de febrer de 2022

Espai: SALA 1+2

Artista: Angel Duran Performing Arts

Inspirada en la figura de l'obrer filatèlic i a partir dels testimonis dels treballadors de les filatures, Unravel qüestiona la dicotomia entre modernització i deshumanització, entre l'automatisme de les accions i el comportament humà. En aquesta peça s'exposa la fragilitat humana desteixint la memòria col·lectiva d'una generació, de la qual en som hereus, com el fil perfectament trenat format per mil fibres de cotó.
Mitjançant el context de filatures, industrialització i en definitiva una part important de la nostra història, es vol contraposar les dues cares del progrés. Una dicotomia present i transversal en moltes societats i cultures diferents. Innegablement, es tracta d'un context amb les seves llums i amb les seves ombres que ens brinda l'oportunitat d'aprendre d'on venim així com d'entendre el que altres societats viuen en el present.
Aquesta peça, de rigor històric, navega entre temes tan actuals com les condicions laborals i de gènere oferint una representació a través d'un prisma contemporani.
 

Preu: Gratuït

Divendres
25/02/2022
ALMA
Logo de l'activitat ALMA

Divendres de 18:00 a 18:40

22 d'abril de 2022

Espai: SALA 1+2

Artista: LaBú Teatre

Primavera, estiu, tardor i hivern. La companyia LaBú Teatre ens porta Alma, un viatge visual, poètic i sensorial per les quatre estacions de l'any, en el qual els objectes, les titelles i els materials es converteixen en l'ànima de cada estació. 

A l'escenari només hi ha l'Alma, interpretada per l'actriu i directora Anna Ros. La protagonista, una noia que està sola i que porta un carro amb coses extraordinàries, ens anirà explicant cada estació a través de personatges màgics, simbòlics i poètics. Alma ens parla del dia a dia, de cada objecte, de cada moment viscut amb molta sensibilitat, bellesa i amb un llenguatge ple de plasticitat.
 
Alma és un espectacle visual per a la primera infància, de petit format, basat en el teatre d'objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d'una proposta amb materials naturals, evocadora, divertida i alhora poètica, que parla del pas del temps.
 

Preu: Gratuït

Divendres
22/04/2022
OVEJA NEGRA
Logo de l'activitat OVEJA NEGRA

Divendres de 18:00 a 18:45

18 de març de 2022

Espai: SALA 1+2

Artista: DUOS LAOS

No seguir els costums, anar en contra del corrent.

Ser diferent pot ser molt complicat i no sempre serà ben entès.

Ser L'Ovella Negra de la família no combrega amb el que s'estableix dins del sistema familiar. Això sol ocasionar molts conflictes i ser objecte de crítiques. 

La companyia de circ Duo Laos presenta Oveja negra, una historia marcada pels jocs de rols, la confiança i el lliurament. Una comèdia acrobàtica de dues Ovelles Negres unides creant el seu propi ramat. 

Amb Oveja Negra el Duo Laos plantegen un interrogant sobre les característiques de cada gènere i els seus diferents enfocaments en les nostres societats. 

Un homenatge a totes aquelles persones que van haver d'amagar la seva identitat per a desenvolupar-se i expressar-se.
 

Preu: Gratuït

Divendres
18/03/2022
HOME
Logo de l'activitat HOME

Divendres de 19:00 a 19:40

29 d'abril de 2022

Espai: SALA 1+2

Artista: Cia Cris-is

Home és un espectacle de carrer de la companyia Cris-is que se centra en la vida d'una parella inmersa en la seva penosa rutina en una casa miserable. 

La parella està formada una dona treballadora, somiadora i voluntariosa: prepara el dinar, cuida les plantes, planxa i plega la roba i un marit que no fa ni brot, practicament no es mou, com si fos un moble.

És un drama, sí però al servei de la comèdia, aquella que et produeix riiure del bo, d'aquell que sona d'una manera intensa, d'aquell que cura, que fins i tot té qualitats terapèutiques. 
Home és un espectacle trepidant, emocionant, hilarant i també ... tendre. 

L'obra està dirigida per Leandre Ribera, un multipremiat mestre del clown i interpretada per l'acròbata i clown Cristina Solé Freix i Juan Pablo Luján.

La crítica ha escrit:

“Clown amb molt bona connexió amb el públic. Cristina Solé demostra la seva capacitat de fer complicat el que és senzill, jugant a l'impossible (com Charlie Rivel i la seva entrada de pujar a una cadira per tocar la guitarra)”
(JORDI BORDES, RECOMANA.CAT)
https://recomana.cat/obres/home-cris-is/critica/divertit-patetisme-i-denuncia-velada
 

Preu: Gratuït

Divendres
29/04/2022
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud