Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: LIBÈL·LULA

DIVENDRES de 18 A 20

16 de Febrer de 2018

Espai: SALA 12

Pili, no ho trobes genial? Has vist com se t’omple la boca amb tantes eles? Libèlul?la. En un petit teatre de fira, a l’home de la Pili li toca fer tots els papers de l’auca, i quasi sense voler desplega el seu univers particular i artesanal. Univers que ha creat amb les seves pròpies mans, autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a Libèlul?la. Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho ha inspirat part d’aquest espectacle. Aquest teatret de fira segueix mantenint l’essència artesanal de les coses fetes a mà. Aquí la simplicitat es fa norma, perquè aquest artista no necessita gaire més que els números de sempre per demostrar una habilitat fora mida.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: ALMA AFROBEAT ENSEMBLE

DIJOUS de 20 A 22

1 de Febrer de 2018

Espai: SALA 12

Aaron Feder (guitarrista i compositor) va crear l’Alma Afrobeat Ensemble a Chicago el 2003. El 2005 es va mudar a Barcelona buscant un so més autèntic i mundial. Això és exactament el que va trobar, i el 2010 l’Alma va estrenar el seu primer disc en estudi, Toubab Soul, i el 2011 el disc de remescles, Toubab Resouled. Després van treure Life No Get Dublicate en CD i LP el 2014. La formació actual inclou mú- sics de quatre continents (les dues Amèriques, Europa i Àfrica) i és un grup que realment representa la nova escola de l’afrobeat modern. Tots els elements originals de funk, high-life i jazz segueixen presents, però l’Alma també aporta tocs de la música llatina, la psicodèlia i el gòspel gràcies al cantant nigerià Joe Olawale Psalmist. Fidel a les arrels de l’afrobeat però alhora modern, AAbE té el seu propi estil i sabor, una cosa única al món nou de l’afrobeat . I el més important, l’Alma té un directe potent i actiu, la qual cosa sempre acaba amb el públic ballant al màxim.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: BUBBLES

DIVENDRES de 20 A 22

9 de Març de 2018

Espai: SALA 1+2

A Bubble viurem com dues parts d’una mateixa persona prenen cos en dos individus diferents, una lluita per la reflexió, una batalla de color gris, de cops i carícies, des del que és més íntim que acaba en rialles tenyides d’amor i d’odi. Tendresa i carn, llums i delicadesa. Una paradoxa que delira amb el gaudi de la vida mateixa. Pensar, pensar, pensar fins perdre l’alè de forma nerviosa, aconseguint evitar el moment present i desenvolupant així una acidesa com a hàbit, submissió i lluita que ens impedeix distingir la realitat de la fantasia, cobrint-nos amb una por humida que provoca interferències entre els cossos... Ja no vull seguir sent humà... vull ser un animal. Una massa de pa com a màscara, deixa pas a la fantasia en un camp de joc minimalista envoltat de llums. Acrobàcia i acro-dansa, dansa i moviment introduïts en una situació viscuda que es recolza en l’energia i l’emoció.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

UN DIA 1r passi

DIUMENGE de 11.30 A 13

17 de Desembre de 2017

Espai: SALA 1+2

*La recaptació d’aquest espectacle anirà destinada a LA MARATÓ DE TV3. No hi ha un preu d’entrada establert; donació simbòlica i oberta. En un racó de bosc, entre bolets i fulles que amaguen sorpreses, dorm el nostre personatge acaronat per una dolça melodia. Al despertar, la seva curiositat l’empaitarà i anirà descobrint com és “Un dia” per als més menuts en una gran ciutat. No serà “Un dia” com un altre per a ell, tot ple de novetats, però si pels petits espectadors que, poc a poc i pas a pas, veuen aparèixer en la màgica transformació d’aquest racó de bosc els seus objectes, els seus sons, les seves aventures, les seves emocions, fins i tot on s’acaronen els seus somnis! A càrrec de Roseland Musical

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Per aquesta activitat no queden places
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat