Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
LA TEVA VIDA A ESCENA
Logo de l'activitat LA TEVA VIDA A ESCENA

DIJOUS de 18 A 19

22 de setembre de 2022

Espai: SALA 12

Engeguem un projecte que busca unir col·lectius per a un bé comú! T’hi sumes? Un laboratori destinat a totes aquelles persones que vulguin elaborar un relat escènic partint de testimonis reals. L'objectiu és investigar sobre les diferents experiències de vida que hi ha al nostre voltant i transformar-les en un fet artístic. De la mà de la Triana us explicarem com es durà a terme i de quina manera podreu visualitzar-vos dins la proposta cultural.

Preu: Gratuït

Dijous
22/09/2022
Novetat!!
ESCÈNIKA: WORKSHOP CIA. INVICTUS DANCE COMPNAY
Logo de l'activitat ESCÈNIKA: WORKSHOP CIA. INVICTUS DANCE COMPNAY

DILLUNS de 11 A 12

19 de setembre de 2022

Espai: SALA 2

Dins el Projecte de suport a la creació de residències artístiques del centre, hi trobem l’Escènika Km0, que rep temporalment projectes de diferents companyies artístiques. En aquest workshop, la companyia Invictus ens obra les portes per tal que tothom pugui venir i presenciar en directe el procés de creació del seu projecte: Un altre llac. Si vols veure de ben a prop l’assaig, apunta’t, t’hi esperem!

Preu: Gratuït

Dilluns
19/09/2022
Novetat!!
ESPECTACLE POÈTIC
Logo de l'activitat ESPECTACLE POÈTIC

DIVENDRES de 19 a 20

1 de juliol de 2022

Espai: SALA 12

Maria Ángeles Alfonseca i Dolors Valero recitaran els poemes de l’últim llibre de la Laura García acompanyades de música i audiovisual.

Preu: Gratuït

Divendres
01/07/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud