Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
PLANETA BLAU
Logo de l'activitat PLANETA BLAU

DIVENDRES 18 A 19

26 d'abril de 2024

Espai: SALA 1+2

Un espectacle pensat, creat i sentit pels infants. És un espectacle musical per petits...i no tan petits!

Els protagonistes son la música en directe i un titella, l’Estel. Ella ve de les estrelles amb una missió molt especial: buscar salvadors del planeta que la vulguin ajudar a fer del planeta Blau un planeta més verd! Qui s’apunta? És un espectacle verd, eco i bio, ja que parla sobre la cura del planeta Terra, per despertar la consciència mediambiental i l’amor per la natura dels infants.

Preu: Gratuït

Divendres
26/04/2024
Novetat!!
TODO EL TIEMPO DEL MUNDO
Logo de l'activitat TODO EL TIEMPO DEL MUNDO

DIVENDRES 18 A 19

17 de maig de 2024

Espai: SALA 1+2

Text de Pablo Messiez que ens presenta les situacions en què suposadament poden estar passant per la ment de les persones que pateixen la malaltia d’Alzheimer. La intersecció dels temps present, passat i futur. Pablo Messiez és un dels autors més interessants del panorama teatral en català.

Preu: Gratuït

Divendres
17/05/2024
Novetat!!
AQUESTES SÓN LES COSES AMB LES QUALS HEM DE QUE APRENDRE A VIURE?
Logo de l'activitat AQUESTES SÓN LES COSES AMB LES QUALS HEM DE QUE APRENDRE A VIURE?

DIVENDRES 19 A 20

24 de maig de 2024

Espai: SALA 1+2

Entrem en l’atmosfera que respiren dia a dia les nostres protagonistes. Aquesta mirada que escaneja pam a pam la seua persona, els comentaris despectius, els murs que construeix l’imaginari col·lectiu entorn a elles...I també amb la seua força, les persones aliades que les envolten, els vincles d’amistat. L’obra interpel·la directament al públic i convida al’audiència a reflexionar i posicionarsesobre allò visibilitzat, per tal que deixin de ser simples espectadores per passar a l’acció. D’aquesta manera sorgeixen propostes d’altres maneres d’actuar davant les situacions exposades. Sorgeix la llavor de la transformació social.

Preu: Gratuït

Divendres
24/05/2024
Novetat!!
LISÍSTRATA
Logo de l'activitat LISÍSTRATA

DIVENDRES 19 A 20

14 de juny de 2024

Espai: SALA 1+2

Aquest any la companyia ens representarà Lisístrata, una comèdia d’Aristòfans. “Cansades de suportar les llargues absències de la llar que la guerra imposa als homes i de la conseqüent escassetat de relacions sexuals, les dones convocades a Atenesper Lisístrata, decideixen donar-li la volta a aquesta incòmoda situació, portant-la a els seus darrers extrems. Per aconseguir la pau fora de casa declararan la guerra dins d’elles: forçaran els homes a concertar la pau, negant-se per complet a mantenir relacions sexuals amb ells mentre duri la guerra”.

Preu: Gratuït

Divendres
14/06/2024

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud