Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: YE ORBAYU

DIMECRES de 18 A 19

30 de setembre de 2020

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

“...un espectacle de Circ Rural Trash...humor i equilibris sense trampa sobre taules, cadires i ampolles de cava.” Repetidlo como un mantra (ye-or-ba-yuuu), y aparecen dos mamarrachas que viven la vida como si estuvieran dentro de 'Miedo y asco en Las Vegas' (del maestro Hunter S. Thompson) pero con la acción trasladada a Benidorm y mugir de vacas asturianas como banda sonora , la cara de la Piquer, alguna sinfonía de Dvorak… Un par de hombres maduros y contundentes junto a un músico polivalente crean una pieza desequilibrada, agradecidamente grotesca, una danza desacompasada de bestias desoladas, un dúo de clowns desfasados tratando de seducir, y seducirse...haciendo equilibrios sin trampa sobre mesas, sillas y botellas de cava.

Preu: Gratuït

Dimecres
30/09/2020
Novetat!!
BDC: RAMON

DIVENDRES de DE 19H A 20H

11 de desembre de 2020

Espai: SALA 1+2

Quan un ho perd tot, però encara manté els seus records. Quan els records se’n van i sembla que ja no et queda res. Quan un no vol despendre’s de la joventut per poder ser lliure. Quan un queda empresonat pels anys i els panys i ha d’admetre que es fa gran. Quan un no vol lligams, però no pot desfer-se’n. Quan un troba en els records el país somiat i perdut, el paradís que ja no es pot reconquerir. Un llit, pòsters i fotos, una guitarra i una pilota de bàsquet, una maleta, una bicicleta i una caixa plena de cassets... Tot en una habitació blanca. Una habitació que va ser la teva i que vols tornar a conquerir. La teva habitació de quan eres petit, l’habitació de la casa dels teus pares a la qual has de tornar quan ho perds tot (xicota, feina, pis...) i en la qual creus que tot ho podràs retrobar: la teva música, la teva alegria, la teva energia, la teva joventut. Ara bé, ja has fet els 40. I, a més, has d’acceptar que els teus records, de vegades, són compartits. I que n’hi ha que, durant anys, s’han guanyat que els els regalis. En Ramon torna a casa quan creu que ho ha perdut tot. A la seva habitació, que creu que serà només un trampolí per fer un nou pas i tornar a passejar la joventut encara que en tingui 40. Però a casa, després de passejar records feliços, ha d’acceptar que la seva mare els està perdent, els ha perdut, i que ell l’ha d’ajudar per evitar que la seva vida sigui com un full en blanc, un full buit, un full sense vida.

Preu: Gratuït

Divendres
11/12/2020
Novetat!!
BDC: RITOS DE AMOR I GUERRA

DIVENDRES de DE 19H A 20H

18 de desembre de 2020

Espai: Aula per defecte

Són senyores. I estan en lluita. En primera línia de foc. Amb sabates de taló i ungles postisses, amb ombra d’ulls blava i laca, molta laca... Un comando de senyores que han fet amb la bossa de la compra la seva cuirassa, que disparen croquetes com qui prem el gatell, que s’infiltren en les línies enemigues armades amb pals de fregar, amb escombres, amb plomalls... Són senyores, senyores de les de tota la vida, de les que fan cua al súper, de les que xerren pel pati de veïnes, de les que regalen consells, de les que s’encarreguen de les cures, de les que sempre troben el moment, de les que sempre troben els diners, de les que salven la família, de les que salven el carrer, de les que salven el poble, de les que ens salven... Són senyores. Son comando. Estan aquí per quedar-se. Estan aquí per mostrar-se. Estan aquí per reivindicar-se. Estan aquí amb els seus rituals d’amor i de guerra, els que ens regalen cada dia... Els que cada dia ens salven. Ritos de amor y guerra és molt més que un espectacle... és una proclama, un manifest, un crit, el que llencen un exèrcit de dones, lligades de diferents maneres a les arts escèniques. Un grup de 20 dones creadores que volen analitzar des de l’escenari, amb un treball interpretatiu basat en el gest i ancorat en la ironia, com alguns estereotips inventats per a les dones han provat de devorar-ne la identitat i han donat ales a petites i grans violències íntimes i socials contra la meitat de la població. Són senyores. Són un comando. Són una. I som totes.

Preu: Gratuït

Divendres
18/12/2020
Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: AGUAVIVA

DIMARTS de 17.30 a 19.30

28 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

Aguaviva, una petita localitat de Terol, s'estava despoblant. Per evitar-ho, el seu alcalde va fer una crida internacional a famílies disposades a emigrar i instal·lar-se al poble a canvi de treball i habitatge. Amb aquest punt de partida, la pel·lícula recull les vivències dels immigrants nouvinguts i de la comunitat rural que els acull. Sempre des d'un prisma emocional, Aguaviva plasma les tensions que desencadena la convivència entre dos grups la fusió no es revela fàcil. La pel·lícula aprofundeix en com els nous habitants assimilen el procés d'integració i com els vilatans perceben l'arribada de forasters amb maneres diferents de veure i sentir la vida. Al llarg d'un any, el pas de les estacions va marcant l'evolució dels protagonistes, els qui es veuen embolicats en un entramat psicològic que altera un paisatge humà fins llavors infranquejable.

Preu: Gratuït

Dimarts
28/07/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud