Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: BUBBLES

DIVENDRES de 20 A 22

9 de Març de 2018

Espai: SALA 1+2

A Bubble viurem com dues parts d’una mateixa persona prenen cos en dos individus diferents, una lluita per la reflexió, una batalla de color gris, de cops i carícies, des del que és més íntim que acaba en rialles tenyides d’amor i d’odi. Tendresa i carn, llums i delicadesa. Una paradoxa que delira amb el gaudi de la vida mateixa. Pensar, pensar, pensar fins perdre l’alè de forma nerviosa, aconseguint evitar el moment present i desenvolupant així una acidesa com a hàbit, submissió i lluita que ens impedeix distingir la realitat de la fantasia, cobrint-nos amb una por humida que provoca interferències entre els cossos... Ja no vull seguir sent humà... vull ser un animal. Una massa de pa com a màscara, deixa pas a la fantasia en un camp de joc minimalista envoltat de llums. Acrobàcia i acro-dansa, dansa i moviment introduïts en una situació viscuda que es recolza en l’energia i l’emoció.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: ABANS QUE ARRIBI L'ALEMANY

DIVENDRES de 20 a 22

23 de Març de 2018

Espai: SALA 1+2

“No sé per què estic enregistrant la meva veu, tal vegada només vull deixar un senyal del meu pas per la vida». Júlia, una dona d’una seixantena d’anys, acaba de ser diagnosticada amb la malaltia d’Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia, així com les reaccions de la seva família i coneguts, la conduiran, després del terrabastall emocional que suposa una notícia com aquesta, a prendre una sèrie de decisions imprescindibles per tal de viure plenament el temps de consciència que li resti.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CONTES DE L'AMÈRICA LLATINA

DIVENDRES de 18 A 20

16 de Març de 2018

Espai: SALA 12

Vols saber d’on és la rateta presumida? Vols conèixer l’home que va parlar amb la seva sort? Com s’ho va fer el mico per guanyar el tigre i no ser devorat? I el conillet per recuperar la seva caseta que havia estat ocupada per la guineu? Totes aquestes històries són contes tradicionals de l’Amèrica Llatina, històries fantàstiques per passar-s’ho bé o per explicar abans d’anar a dormir. Contes senzills i alhora enginyosos, sorprenents i divertits, que faran les delícies dels nens i nenes, i dels seus pares, mares, avis, iaies i tota la família.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

MARINA I EL SOMNI DE VOLAR

DIUMENGE de 11.30 A 13

11 de Març de 2018

Espai: SALA 12

Marina i el somni de volar, un espectacle entranyable dedicat a tota la família i en particular als més petits. Aquest conte explica la història d’una noia en plena Revolució Industrial. Quan sembla que més angoixada està per la seva situació familiar i personal, un fantàstic i màgic personatge la portarà a tots aquells llocs on la seva imaginació desitja. Una meravellosa història que narra el valor que hem de tenir tots davant d’una situació nova i de canvi, la superació de les pors personals i les ganes de posar punt i final a una exclusió social per pensar de forma diferent als altres. Tot això explicat a través d’un espectacle visual en el qual intervenen diverses disciplines com són el teatre de text, les danses del món i els titelles.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat