Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: HEY CHICO!!

DIVENDRES de 19 a 20.30 h

4 de setembre de 2020

Espai: SALA 1+2

Enma Fernández és un dels artistes més destacats en el seu estil, basat en un gran virtuosisme al piano, la seva energia i la posada en escena. Molt difícil de trobar un equivalent per la seva disciplina artística i les seves qualitats conjuntes com a pianista, cantant, showman i director, els seus directes són únics, amb especial domini del rhythm and blues, el Swing, el so New Orleans, el blues, rock’n ‘roll 50’ si Jazz tradicional. Tot això resultat de la combinació dels projectes que ha liderat o dels quals ha format part al llarg de la seva carrera.

Preu: Gratuït

Divendres
04/09/2020
Novetat!!
BCN DISTRICTE CULTURAL: YEORBAYU

DIMECRES de 18 A 19.30

30 de setembre de 2020

Espai: Aula per defecte

Iggy Pop i Charlie Rivel es troben en un camp ple de vaques. Acordió distorsionat i sabates de taló amb xandall han pres el lloc al nas vermell i a la fanfàrria. La irreverència del clown es fa forta entre el so de les esquelles, el taloneig dels esclops de fusta i el so d’una pluja tan fina que ni es veu, però tan persistent en el temps que et deixa xop: ye orbayu. Una pluja que et contagia un estat d’ànim i una sensibilitat que t’amara de records i que fa olor de paratges per explorar.

Preu: Gratuït

Dimecres
30/09/2020
Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: LA CÁMARA DE CLAIRE

DILLUNS de 17.30 a 19.30

20 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

Durant un viatge de negocis a l'Festival de Cannes la jove Manhee (Kim Min-hee), assistent de vendes d'una distribuïdora, és acomiadada per la seva cap acusada de ser deshonesta, però en el fons per una qüestió de gelosia. Per sort, coneixerà allà a una professora anomenada Clara (Isabelle Huppert), que fa fotos amb la seva càmera Polaroid. Cadascuna d'elles té una peculiar visió de la vida, i juntes aconseguiran entendre els seus mons.

Preu: Gratuït

Dilluns
20/07/2020
Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: TERRAFERMA

DIJOUS de 17.30 A 19.30

23 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

En una petita illa propera a Sicília, la principal activitat havia estat sempre la pesca, viu el jove Filippo amb el seu avi i la seva mare vídua. Però ja ningú pot sobreviure gràcies a la pesca; tampoc ells, de manera que no tindran més remei que resignar-se i començar una nova vida. Decideixen, doncs, llogar la seva casa als turistes durant l'estiu, i acabada l'estació venen la barca. Un dia Filippo i el seu avi surten a pescar i es troben amb una pastera plena d'immigrants que està a punt de naufragar.

Preu: Gratuït

Dijous
23/07/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud