Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

CICLE CINEMA DONES: Sisters in law

DIMECRES de 19 A 20.30

18 de Juliol de 2018

Espai: SALA 12

En el petit poblat al Camerun, no hi ha hagut cap condemna judicial per casos d’abusos sexuals en 17 anys. Les dones de la llei despleguen estratègies i justícia per afrontar les violències que viuen les dones, malgrat les pressions de la comunitat. Kim Longinotto, Florence Ayisi. 104 min. Regne Unit. 2005. VO en anglès subtitulada en català. Organitza: Taula de Dones de Les Corts amb la col•laboració del Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” i el Districte de les Corts.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

IU EL LLOP, I BERTA, LA CAPUTXETA VERDA

DIUMENGE de 11.30 A 13

6 de Maig de 2018

Espai: SALA 1+2

Professional: dekimba.org jugareseducar.org A la Berta la fa feliç passar els estius a casa l’àvia Pepa, envoltada de boscos i muntanyes. Un estiu no dubta en ajudar a l’Iu, un llop molt espantat, i començar una amistat que canviarà moltes vides. Veniu a conèixer la història del llop Iu, la Berta i la Pepa, i a endinsar-vos en la meravellosa aventura de transformar en família els contes amb els quals hem crescut.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

NO TINC POR

DIUMENGE de 11.30 A 13

3 de Juny de 2018

Espai: SALA 2

Professional: Cia. Tanaka Teatre Una dolça història per descobrir tot el que té de bo la nit. Avui és la primera nit que en Pere dorm sol. És hora d’anar a llit i en Pere té por del silenci de l’habitació, de la tempesta, de la foscor i del monstre que hi ha dins de l’armari. La Lluna, la seva amiga, inventarà històries i jocs per ajudar-lo a enfrontar-se i vèncer aquestes pors. Junts descobriran que la nit té moltes coses extraordinàries i que amb el poder de la imaginació podem canviar, fins i tot, els nostres malsons. NO TINC POR és una experiència divertida i propera, on tots ens hi veurem reflectits. Una història que pretén ser un ajut pels més petits per aprendre a dormir i pels grans per acompanyar-los en aquesta difícil aventura. L’aventura d’anar a dormir.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

THE COLOR MONSTER

Diumenge de 11.30 A 13

22 d'Abril de 2018

Espai: SALA 2

A càrrec de l'Escola Helen Doron English - les Corts El monstre de colors no sap què li passa. S'ha fet un embolic amb les emocions i ara li toca desfer-lo. Serà capaç de posar ordre a l'alegria, la tristesa, la ràbia, la por i la calma?

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Per aquesta activitat no queden places Online, si vols incriure't adreçat al centre, en aquests moments queden 4 places.

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat