Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: FLAMINGO TOURS

DIVENDRES de 20 A 22

14 de Desembre de 2018

Espai: SALA 1+2

Després de la seva primera aventura amb Right on time (2016), el 2018 veurà la llum el segon disc de Flamingo Tours, Lucha Libre, que serà editat per La Cúpula Music. El segon disc de Flamingo Tours aterra a la frontera mexicana després del viatge del seu primer Right on time on es va veure la vocació viatgera de la banda. Una porta cap als mons que comencen a deixar-se veure ara en aquest treball. Lucha Libre és un àlbum amb poques concessions a la innocència i que transita per les venes profundes del rock-and-roll amb cara de dona, pantalons de blues, el soul vell, la cuina tex-mex i una mica de rhythm-and-blues. Arrels americanes, amor hillbilly, deserts de Nou Mèxic i les fronteres de la pell. Música gringa però aquest cop amb bitxos.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CONFERÈNCIA-CONCERT: MÚSICA FICCIÓ

DISSABTE de 11.30 A 13.30

10 de Novembre de 2018

Espai: SALA 1+2

Cinema i música són dues arts molt interrelacionades. Un dels gèneres en què la música demostra més clarament la capacitat evocativa és el de la ciència-ficció. Amb aquesta conferència concert, en Joan Martínez, compositor, director d’orquestra i cantant, acompanyat per la soprano i flautista Laia Camps, ens mostraran a partir de diversos exemples audiovisuals la influència dels clàssics en la música de les pel·lícules de gènere fantàstic.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

ENTRE MARS

DIVENDRES de 18 A 20

23 de Novembre de 2018

Espai: SALA 12

Presentació de quatre obres per a saxo i piano, amb compositors de la mateixa època, però de diferents parts del món. Estils i colors molt variats influenciats per entorns diferents, que es fusionen amb la música i la dansa. Un viatge que ens transporta del mar mediterrani fins a l’oceà Pacífic, passant per l’oceà Atlàntic i tornant de nou a casa.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

FESTIVAL RESIDENTS DE PERE QUART

DIJOUS de 19 A 20.30

29 de Novembre de 2018

Espai: SALA 12

En aquest 2018 han passat pel centre diferents companyies i grups artístics per treballar les seves peces i creacions artístiques a l’equipament. Si voleu veure les propostes de primera mà, veniu al primer festival de les companyies en residència de Pere Quart.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat