Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

BCN DISTRICTE CULTURAL: LIBÈL·LULA 2n passi 20 h

DIVENDRES DE de 20 A 21 HORES

16 de Febrer de 2018

Espai: SALA 2

Pili, no ho trobes genial? Has vist com se t’omple la boca amb tantes eles? Libèlul?la. En un petit teatre de fira, a l’home de la Pili li toca fer tots els papers de l’auca, i quasi sense voler desplega el seu univers particular i artesanal. Univers que ha creat amb les seves pròpies mans, autòmats, titelles i humor es fusionen per donar sentit a Libèlul?la. Un homenatge a la figura d’Alexander Calder, que sense ell saber-ho ha inspirat part d’aquest espectacle. Aquest teatret de fira segueix mantenint l’essència artesanal de les coses fetes a mà. Aquí la simplicitat es fa norma, perquè aquest artista no necessita gaire més que els números de sempre per demostrar una habilitat fora mida. Preu: Gratuïta

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

CONTES DE L'AMÈRICA LLATINA

DIVENDRES de 18 A 20

16 de Març de 2018

Espai: SALA 12

Vols saber d’on és la rateta presumida? Vols conèixer l’home que va parlar amb la seva sort? Com s’ho va fer el mico per guanyar el tigre i no ser devorat? I el conillet per recuperar la seva caseta que havia estat ocupada per la guineu? Totes aquestes històries són contes tradicionals de l’Amèrica Llatina, històries fantàstiques per passar-s’ho bé o per explicar abans d’anar a dormir. Contes senzills i alhora enginyosos, sorprenents i divertits, que faran les delícies dels nens i nenes, i dels seus pares, mares, avis, iaies i tota la família.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

DIUMENGE MUSICAL: UN MATÍ DE VEUS I SONS

DIUMENGE de 11.30 A 13

18 de Febrer de 2018

Espai: Aula per defecte

Dins el cicle de diumenges musicals del Centre, us oferim un concert de música pop, rock i altres estils més, en veu i instruments elèctrics, a càrrec dels i les alumnes de l’escola de música Diapasó. Fundada l’any 1990 Diapasó és una escola privada d’ensenyament musical amb un compromís social i d’integració al barri des del seu naixement. Esperem que gaudiu en família del concert, us hi esperem!

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

MARINA I EL SOMNI DE VOLAR

DIUMENGE de 11.30 A 13

11 de Març de 2018

Espai: SALA 12

Marina i el somni de volar, un espectacle entranyable dedicat a tota la família i en particular als més petits. Aquest conte explica la història d’una noia en plena Revolució Industrial. Quan sembla que més angoixada està per la seva situació familiar i personal, un fantàstic i màgic personatge la portarà a tots aquells llocs on la seva imaginació desitja. Una meravellosa història que narra el valor que hem de tenir tots davant d’una situació nova i de canvi, la superació de les pors personals i les ganes de posar punt i final a una exclusió social per pensar de forma diferent als altres. Tot això explicat a través d’un espectacle visual en el qual intervenen diverses disciplines com són el teatre de text, les danses del món i els titelles.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat