Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!

CICLE CINEMA DONES: Sisters in law

DIMECRES de 19 A 20.30

18 de Juliol de 2018

Espai: SALA 12

En el petit poblat al Camerun, no hi ha hagut cap condemna judicial per casos d’abusos sexuals en 17 anys. Les dones de la llei despleguen estratègies i justícia per afrontar les violències que viuen les dones, malgrat les pressions de la comunitat. Kim Longinotto, Florence Ayisi. 104 min. Regne Unit. 2005. VO en anglès subtitulada en català. Organitza: Taula de Dones de Les Corts amb la col•laboració del Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” i el Districte de les Corts.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

L'INSTANT QUE PRECEDEIX LA MÚSICA

DIVENDRES de 18.30 A 20

7 de Setembre de 2018

Espai: SALA 12

Us proposem una proposta escènica diferent, un format transversal que combina la paraula i la música… En clau autobiogràfica, i entorn de la profunda empremta deixada en el protagonista pel gran mestre György Scbök (Hongria 1922-EUA 1999), la relació entre ambdós ens portarà a un viatge per la dimensió invisible de la música. Una intensa banda sonora interpretada en directe amb obres de Bach, Chopin, Beethoven, etc., ens transporta a un espai íntim, a estones càlid i entranyable, altres nu, de moments d’infància, somnis, vivències, idees, coneixements... que esdevenen alhora una reflexió sobre el sentit i el valor de l’art.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

PARAULES QUE DANSEN

DIVENDRES de 18.30 A 20

14 de Setembre de 2018

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

El naixement de l'Aura inicia el moviment de l'espectacle amb de les primeres passes de la ballarina i la trobada amb la veu dels poetes a través del personatge de la Maia: fetillera, maga i encantadora de paraules que enfilarà la història. Neix la ballarina plena de vida i amb ganes d'observar el que l'envolta. Descobreix un món ple de misteris que vol resoldre, ple de coses per aprendre.... Però no tot és fàcil i haurà de superar els obstacles i la frustració abans d'iniciar el camí de l'aprenentatge. Un a un els poemes, la música i la dansa narraran el camí que ha de fer l'Aura fins aconseguir les seves pròpies ales que l'ajudaran a volar i moure's a través dels seus somnis.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat