Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: AGUAVIVA

DIMARTS de 17.30 a 19.30

28 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

Aguaviva, una petita localitat de Terol, s'estava despoblant. Per evitar-ho, el seu alcalde va fer una crida internacional a famílies disposades a emigrar i instal·lar-se al poble a canvi de treball i habitatge. Amb aquest punt de partida, la pel·lícula recull les vivències dels immigrants nouvinguts i de la comunitat rural que els acull. Sempre des d'un prisma emocional, Aguaviva plasma les tensions que desencadena la convivència entre dos grups la fusió no es revela fàcil. La pel·lícula aprofundeix en com els nous habitants assimilen el procés d'integració i com els vilatans perceben l'arribada de forasters amb maneres diferents de veure i sentir la vida. Al llarg d'un any, el pas de les estacions va marcant l'evolució dels protagonistes, els qui es veuen embolicats en un entramat psicològic que altera un paisatge humà fins llavors infranquejable.

Preu: Gratuït

Dimarts
28/07/2020
Novetat!!
CICLE CINEMA DONES DEL MÓN: TERRAFERMA

DIJOUS de 17.30 A 19.30

23 de juliol de 2020

Espai: SALA 12

En una petita illa propera a Sicília, la principal activitat havia estat sempre la pesca, viu el jove Filippo amb el seu avi i la seva mare vídua. Però ja ningú pot sobreviure gràcies a la pesca; tampoc ells, de manera que no tindran més remei que resignar-se i començar una nova vida. Decideixen, doncs, llogar la seva casa als turistes durant l'estiu, i acabada l'estació venen la barca. Un dia Filippo i el seu avi surten a pescar i es troben amb una pastera plena d'immigrants que està a punt de naufragar.

Preu: Gratuït

Dijous
23/07/2020
BCN DISTRICTE CULTURAL: MOVIMIENTO COLATERAL

DIMECRES de 19 A 20.30

22 de juliol de 2020

Espai: Aula per defecte

Movimiento Colateral parteix de la introspecció del moviment i la rítmica interioritzada del flamenc així com el sentiment individual i compartit. És un procés d'obertura a nous codis dansístics, posant l'accent al flamenc actual en coexistència amb la dansa espanyola i el llenguatge d’improvisació. El moviment del cos a l'espai, una determinada acció o la seva interacció amb d'altres cossos, transcendeix en una conseqüència indirecta sobre els altres executants. Acció i reacció col·lateral. Jose Manuel Álvarez planteja un assaig prosaic sobre el ball flamenc.

Preu: Gratuït

Dimecres
22/07/2020
    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud