Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

AM I BRUCE LEE
Logo de l'activitat AM I BRUCE LEE

Divendres de 19:00 a 19:50

10 de desembre de 2021

Espai: SALA 1+2

Artista: Junyi Sun i Kernel Dance Theatre

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?” Així comença a descriure Junyi Sun el seu primer projecte en solitari, nascut de la seva curiositat per aquest popular personatge dels anys setanta, que per a moltes persones és considerat, encara avui, un mite. El ballarí i coreògraf tracta el tema de la identitat a través de l'heroi de les arts marcials. 

«Bruce Lee era un home de petita alçada i practicant d'un estil d'arts marcials poc estès mundialment en la seva època. Com un home tan “petit” a través d'una cosa tan “petita” com uns cops de puny i unes puntades pot transformar-se en un bé de consum tan estès?» Per a molts, Bruce Lee és un superheroi en tota regla. 
En el seu espectacle, Junyi Sun analitza els punts de connexió i paral·lelismes que té amb Bruce Lee, des de l'origen, el recorregut professional o el procés personal, fins als seus ideals, objectius o desitjos. 

A més a més de la famosa frase “be water, my friend”, Lee també deia que el més difícil era expressar-se a través del moviment de manera honesta, sense mentir-se a un mateix.  Ell no volia que l'imitessin, sinó que cadascú pogués crear el seu propi sistema de moviment. 

Seguint les paraules del mestre, Junyi Sun va començar a investigar i descobrir el seu propi moviment l'any 2015 i, tot i que al començament va travessar zones de foscor i va revelar espais de desordre, caos i tristesa, aquesta cerca el va portar a moments de superació i alegria. Avui dia comparteix amb Bruce Lee l'objectiu de trobar-se a si mateix a través del moviment, en aquest cas, a través d'un llenguatge escènic que integra la dansa contemporània, el teatre i les arts marcials.

I això és el que veurem en l'espectacle Am I Bruce Lee?, una proposta molt personal sobre la identitat que se situa a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

Preu: Gratuït

Divendres
10/12/2021
EL JARDI SECRET
Logo de l'activitat EL JARDI SECRET

Divendres de 18:00 a 18:55

17 de desembre de 2021

Espai: SALA 1+2

Artista: Lali BeGood

La creadora del kindie rock, Lali BeGood, arriba per presentar-nos les noves cançons del seu disc El jardí secret. Aquest jardí està regat d'estils tan diversos com funky, el reggae, l'ska, el rock, el folk, la ranchera o el dixieland i posa el focus en les vivències interiors i les emocions. Els nous temes parlen d'aquelles coses que ens passen per dins, en aquest “jardí secret” que cadascú té a l'interior i que cal guardar com un tresor. 
Com sempre, la Lali vol tocar i fer ballar tots els nens i nenes, incloent-hi els que els adults porten dins tota la vida. I per fer-ho ens regala cançons optimistes amb lletres intel·ligents que parlen de coses com la importància d'equivocar-se, l'aquí i l'ara, la gestió de les emocions, la grandesa de l'amor, el materialisme, etcètera. Històries quotidianes plenes de ritme, humor i bones vibracions.

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“Su música se sitúa en la delgada línea que une a los niños y los adultos, no en la que los separa. Música de calidad con variedad de estilos y letras dedicadas a transmitir valores contemporáneos. Canciones enfocadas a las emociones a partir de acontecimientos cotidianos, desde el fallecimiento de un familiar hasta el nacimiento de un hermano, pasando por la gestión de las frustraciones o la búsqueda de una vocación.”
(ANTONI LÓPEZ TOVAR, LA VANGUARDIA)
https://www.lavanguardia.com/vida/20210607/7509634/musica-conecta-ninos-...
 

Preu: Gratuït

Divendres
17/12/2021
CAGA TIÓ 2021
Logo de l'activitat CAGA TIÓ 2021

DIMECRES de 17.30 A 19

22 de desembre de 2021

Espai: SALA 1+2

Professional: Cia. En Clau de Clown Organitza: Centre Cívic Pere Quart i Ludoteca La Tardor

Preu: Gratuït

Dimecres
22/12/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud