Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (BALLS I DANSES)

COUNTRY CONTRA EL CÀNCER

DISSABTE de A les 11 h

6 de febrer de 2021

Espai: Aula per defecte

Ballada de Country per a lluitar plegats contra el Càncer. Cada assistent podrà fer el seu donatiu i gaudir d’un matí ple de ball liderat pel nostre Fèlix i seguit per un col.lectiu fidel que cada any ha estat un dels més participatius. * La recaptació íntegra anirà destinada a l’Associació Espanyola contra el Càncer- les Corts, per donar suport psico-social i benestar a les persones malaltes de càncer i familiars. En cas de noves restriccions per la COVID, l’activitat es mantindria En Línia pel canal de Facebook del Centre.

Preu: Gratuït

Dissabte
06/02/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud