Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE CINEMA)

Novetat!!
CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: HONEYLAND
Logo de l'activitat CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: HONEYLAND

DIMECRES de 18 A 20

20 d'octubre de 2021

Espai: SALA 12

Direcció: Tamara Kotevsha i Ljumbier Stefanov.. Durada: 85 minuts. Macedònia. 2019. Aquest documental tracta sobre una de les darreres dones recol·lectores d'abelles d'Europa. Hatidze cria colònies d'abelles en unes cistelles fetes a mà que deixa amagades entre les roques i, sense cap protecció, és capaç d'amancir les abelles per poder extreure la mel. L'arribada d'una nova família de veïns i de bestià a l'espai posarà en perill la feina de l'apicultora i la continuitat d'una tradició en vies d'extinció. Un film que evidencia el fràgil equilibri entre la humanitat i la naturalesa, i consciència sobre la desaparició d'un ofici vinculat a la terra. El documental ha estat premiat en diversos festivals, entre els quals destaca el Sundance Film Festival i la dobre nominació i pel·lícula internacional per als Oscars 2019.

Preu: Gratuït

Dimecres
20/10/2021
Novetat!!
CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: EL OLIVO
Logo de l'activitat CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: EL OLIVO

DIMECRES de 18 A 20

15 de desembre de 2021

Espai: SALA 12

Direcció Iciar Bollaín. Durada 94 minuts. Espanya. 2016. Pel·lícula que posa l'accent en la recuperació d'una olivera mil·lenària que la família de l'Alma, la protagonista, va vendre en contra de la voluntat del seu avi. El vincle que té amb el seu avi, que per aquest fet ha perdut la parla, la fa emprendre un viatge de recerca i lluita per recuperar l'arbre familiar. En la cinta, que es va rodar en diverses ploblacions del Baix i l'Alt Maestrat (Castelló), van participar extres i figurants de la zona. Anna Castillo va rebre el premi Goya com a millor actriu rebelació l'any 2017 pel seu paper protagonista.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/12/2021
Novetat!!
CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: O QUE ARDE
Logo de l'activitat CINEMA DONES AL MÓN, DONA I VALORS RURALS: O QUE ARDE

DIMECRES de 18 A 20

17 de novembre de 2021

Espai: SALA 12

Direcció: Oliver Laxe. Durada: 89 minuts. Espanya. 2019. Retrat conmovedor i empàtic sobre la vida rural a Galícia a través del retorn d'un piròman al seu poble. El film pretèn posar en relació la magnitud que prenen els incendis forestals amb l'extinció del medi rural. Filmada amb actors no professionals, l'equip de rodatge va haver de rebre entrenament físic i teòric per part de bombers per tal de poder filmar les escenes de foc. Ha estat premiada en diferents festivals cinematogràfics com el Festival de Cannes 2019 i el Festival de Sant Sebastià 2019 i ha rebut el premi Gaudí 2020 a la millor pel·lícula europea i dos premis Goya (millor actriu revelació a Benedicta Sànchez Vila i millor fotograria).

Preu: Gratuït

Dimecres
17/11/2021
Novetat!!
LA MALVADA GUINEU FEROTGE
Logo de l'activitat LA MALVADA GUINEU FEROTGE

Divendres de 18:00 a 19:20

5 de novembre de 2021

Espai: SALA 12

A PARTIR DELS 3 ANYS

Si ens pensem que el camp és un lloc idíl·lic, tranquil i pacífic, estem molt equivocats. Els animals que hi viuen estan ben esverats perquè han perdut la seva identitat i són del tot hilarants. Una de les protagonistes, una guineu que és incapaç de fer por a ningú ni de caçar els animals més indefensos, robarà uns ous, els cuidarà i els criarà, i acabarà creient que és la seva mare. També hi trobem altres animals com ara un conill que es pensa que és una cigonya, i un ànec que ha embogit i vol ser el Pare Noel. 

Dels creadors de l'entranyable Ernest i Célestine, arriba aquest meravellós film, adaptació del còmic de Benjamin Renner, dibuixat amb traços senzills de llapis i aquarel·la i que recupera l'estima pels contes en una declaració d'amor a la força i als plaers de la narració. La malvada guineu ferotge va rebre el premi Cèsar a la millor pel·lícula d'animació i va ser premi Europa Junior (atorgat pel públic infantil i juvenil) al Festival de Sevilla.

No et perdis aquesta col·lecció divertida, encantadora, tendra i delicada de contes animats, tots brillantment ambientats en una granja. T'enamorarà!

Preu: Gratuït

Divendres
05/11/2021
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud