Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE CINEMA)

LA DONA DE LA MUNTANYA

DIMECRES de 18 a 20 h

14 d'abril de 2021

Espai: SALA 12

Considerada la gran comèdia revelació de l'any a Europa, "La dona de la muntanya" és un conte heroic narrat com una aventura. L'actriu Halldóra Geirharðsdóttir interpreta una dona que s'esforça per ser una persona real, una mena d'Artemisa que assumeix el paper de salvar la Mare Terra i les seves generacions futures. Als seus 50 anys, la Halla, professora de cant, declara la guerra a la indústria local de l'alumini, que està contaminant el seu país. Per tal de protegir el medi ambient a Islàndia, pren tot tipus de riscos. Però la seva situació podria canviar amb l'arribada inesperada d'una carta que dóna llum verda per fi als seus tràmits d'adopció d'una nena.

Preu: Gratuït

Dimecres
14/04/2021

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud