Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CICLE CINEMA)

Oink Oink
Logo de l'activitat Oink Oink

Divendres 18:00 a 19:12

20 d'octubre de 2023

Espai: SALA 12

Artista: Petit Cineclub

Oink és un porquet que la Babs ha de cuidar com si fos un gosset. El seu avi l'hi va regalar pel novè aniversari i als seus pares no els va fer gens de gràcia tenir l'animal dins de casa. Així, la Babs es va comprometre a entrenar el porquet com si fos un gos.

Però en aquesta història hi haurà moltes sorpreses i no tot és el que sembla…
Irresistible i divertida, Oink és una pel·lícula d'animació europea que ha triomfat per tots els festivals on ha passat.

 

Fitxa artística

Format: llargmetratge

Durada total: 72 minuts

Edat recomanada: a partir de 5 anys

Any: 2022

Idioma: doblat al català

Preu: Gratuït

Divendres
20/10/2023
Vainilla
Logo de l'activitat Vainilla

Divendres 18:00 a 18:43

3 de novembre de 2023

Espai: SALA 12

Artista: Petit Cineclub

La Vainilla arriba a l'illa de Guadalupe des de París per passar-hi les vacances amb la seva tieta. Tot i que al principi la nena rebutja tot allò relacionat amb l'illa, de mica en mica anirà descobrint els seus misteris fins a endinsar-se en una aventura exòtica, amb personatges pintorescos, i plena d'elements màgics.

Una història plena de sensibilitat i coratge realitzada amb una tècnica d'animació ben original que combina el 2D amb imatges reals. Acompanyen la pel·lícula dos curtmetratges que ens parlen sobre l'acceptació dels propis orígens i de tot allò que ens fa diferents.

El meu amic Tigre

Una nena i el seu amic Tigre passegen en bicicleta per la ciutat. Estan tot el dia fent coses junts i compartint experiències, fins que un dia la ciutat li quedarà massa petita al Tigre.

Cada dia parles millor

L'Aline és una nena que viu en un suburbi de França. Un dia descobreix que s'està planificant una reunió de pares i mares a l'escola, però no vol que la seva mare, la Chanda, hi vagi perquè li fa vergonya que no parli bé el francès. I és que tant l'Aline com la seva mare provenen de Cambodja.

 

Fitxa artística

Format: 1 migmetratge i 2 curtmetratges

Durada total: 43 minuts

Edat recomanada: a partir de 6 anys

Any: 2020

Idioma: doblat al català

Preu: Gratuït

Divendres
03/11/2023
Novetat!!
CINE DONA: Entre nosotras
Logo de l'activitat CINE DONA: Entre nosotras

DIMECRES a les 18 h

25 d'octubre de 2023

Espai: SALA 12

La història d’aquesta pel·lícula ens apropa a la realitat de dues dones jubilades que viuen un enamorament de manera clandestina durant dues dècades. Les diferents situacions, que com a veïnes del mateix immoble els van succeint, marquen un llargmetratge ple d’emotivitat i de reflexió vitals. Deux (títol original en francès) parla de l’interès de dues dones de ser capaces de dir, en un món carregat de prejudicis respecte al lesbianisme, que tenen una relació amorosa i que volen lluitar per a normalitzar-la.Aquest film va ser nominat a millor pel·lícula de parla no anglesa als Globos d’Or, al Crític Choice Awards i als Satellite Awards (2020). Va obtenir el premi a Millor Òpera prima amb quatre nominacions als Premis César (2020). 

Preu: Gratuït

Dimecres
25/10/2023
Novetat!!
CINE DONA: Guerreras del tiempo (documental)
Logo de l'activitat CINE DONA: Guerreras del tiempo (documental)

DIMECRES a les 18 h

15 de novembre de 2023

Espai: SALA 12

Documental col·laboratiu i multicultural en el qual es dialoga amb dones grans de sis nacionalitats, sobre els reptes d’envellir com a dones en el món d’avui. Ha estat realitzat per una xarxa de gairebé cent persones voluntàries i col·laboradores de divuit països, anomenada Redespierta: mujeres reinventándonos, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. És un homenatge a aquesta generació de dones incansables i batalladores, que han tirat endavant a les seves famílies en durs temps de guerres passades, migracions i grans desigualtats de gènere. Històries de vida inspiradores per a les seves descendents, les dones d’avui i de demà. Un homenatge a les nostres àvies, que mereixen el millor perquè ens han portat fins aquí. Ha obtingut una Menció Especial del Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona 2019

Preu: Gratuït

Dimecres
15/11/2023
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud