Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (GENT GRAN)

Novetat!!
CONFERÈNCIA PER A GENT GRAN: MILLOR EN COMPANYIA
Logo de l'activitat CONFERÈNCIA PER A GENT GRAN: MILLOR EN COMPANYIA

DIJOUS A les 11 h

18 de maig de 2023

Espai: SALA 12

Les persones grans poden veure reduïda la seva xarxa social a mesura que passen els anys, és per això que en aquesta activitat s’exploren les estratègies personals per fer créixer les relacions socials, es treballen les creences que ens limiten a l’hora de fer noves amistats i s’expliquen els projectes de voluntariat i acompanyament. També es presentarà BCNVincles.

Preu: Gratuït

Dijous
18/05/2023
Novetat!!
GARA I L’ENERGIA QUE ENS ENVOLTA 3.0: VISITA GUIADA ESPECIAL GENT GRAN
Logo de l'activitat GARA I L’ENERGIA QUE ENS ENVOLTA 3.0: VISITA GUIADA ESPECIAL GENT GRAN

DIJOUS A les 11 h

18 de maig de 2023

Espai: SALA 7

Vine a conèixer “Gara i l’energia que ens envolta 3.0”, un projecte de divulgació educativa dirigit a joves i escolars que pretén fomentar vocacions científiques. Vol promoure el coneixement de la generació, l’emmagatzematge, la distribució i el consum de l’energia des del punt de vista de la transició energètica.

Us presentarem les diferents àrees de la investigació de l’IREC sobre energia i la seva relació.

Preu: Gratuït

Dijous
18/05/2023
Novetat!!
10 ANYS DE RADARS A LA MATERNITAT I SANT RAMON: VISITA GUIADA
Logo de l'activitat 10 ANYS DE RADARS A LA MATERNITAT I SANT RAMON: VISITA GUIADA

15 de juny de 2023

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Aquesta exposició és el recull de la trajectòria de la Taula Radars de la Maternitat i Sant Ramon des dels seus inicis, el 2012 fins al 2022. Volem commemorar 10 anys d’història d’aquest projecte comunitària als nostres barris. Uns anys de molta tasca comunitàri que ha anat teixint una xarxa important per acompanyar a la població major de 65 anys en la prevenció de la solitud no volguda i la vinculació al territori.


Volem donar a conèixer el projecte i animar als veïns i veïnes a participarhi i seguir molts anys més. Us convidem a viatjar amb nosaltres a través de l’exposició on hem volgut mostrar la nostra essència i il·lusió.

Preu: Gratuït

Dijous
15/06/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud