Espectacles i Conferències (HUMANÍSTICS I CIÈNCIES SOCIALS)

Novetat!!

DONES I INTUÏCIÓ, LA NOSTRA FORÇA

DIMECRES de 18.30 A 20

6 de Març de 2019

Espai: SALA 12

Professional: Mei Samarra, terapeuta formada en diverses disciplines, especialitzada en l'ús i ensenyament de la intuïció des de fa 15 anys. Professora internacional de tècniques com Or Verd i F.R.I., formació en recursos intuïtius. Co-directora de l'escola Alquímia. I si la intuïció femenina fos un valuós recurs oblidat? Comprovada científicament, la intel·ligència intuïtiva s’ha convertit en un valor a l’alça, i les dones en som avantatjades. Aquesta conferència va adreçada a prendre consciència de les nostres particularitats femenines, per poder donar passos que ens ajudin a aprofitar-les al màxim.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
Novetat!!

VESTIDAS PARA UN BAILE EN LA NIEVE

DIMARTS de 19 A 20.30

19 de Març de 2019

Espai: SALA 11

La segona sessió estarà dedicada al llibre “Vestidas para un baile en la nieve” de Monika Zgustova. Vestidas para un baile en la nieve Monika Zgustova Galaxia Gutenberg, 2018

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat