Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (HUMANÍSTICS I CIÈNCIES SOCIALS)

CICLE CINEMA DONA I SEXUALITAT: DOCUMENTAL VENUS, CONFESIONES DESNUDAS

DIMECRES de 18.30 A 21 H

16 de desembre de 2020

Espai: SALA 12

Dos joves directores daneses demanen el càsting com a part del procés de filmació d'una pel·lícula eròtica dirigida per i per a dones. En resposta a la seva trucada, més de 100 dones apareixen al seu apartament i parlen directament a càmera sobre les seves fantasies eròtiques, desitjos i frustracions. A mesura que avança el rodatge, els entrevistats s'obren més i la trama es modela. Les directores s'adonen que, sense preveure, aquestes sessions íntimes es converteixen en la pel·lícula que necessitaven fer. Una història que intenta ser honesta, honesta i vulnerable sobre les dones en relació amb el sexe, el desig, les emocions, els descobriments, el paper que se suposa que han de jugar al llit i totes aquelles qüestions que mai havíem atrevit a parlar.

Preu: Gratuït

Dimecres
16/12/2020
CICLE CINEMA DONA I SEXUALITAT: HYSTERIA

DIMECRES de 18.30 A 20 H

9 de desembre de 2020

Espai: SALA 12

Anglaterra, finals del segle XIX. El Dr. Joseph Mortimer Granville va inventar el primer elèctric per tractar el que es coneixia com histèria femenina, els símptomes de la qual incloïen insomni, retenció de líquids, pesadesa abdominal, espasmes musculars, irritabilitat o pèrdua de gana.

Preu: Gratuït

Dimecres
09/12/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud