Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (HUMANÍSTICS I CIÈNCIES SOCIALS)

Novetat!!
BIOLOGUEANDO: PERSONES LGTBI+ EN LA CIÈNCIA
Logo de l'activitat BIOLOGUEANDO: PERSONES LGTBI+ EN LA CIÈNCIA

DIMECRES a les 18 h

12 d'abril de 2023

Espai: SALA 12

Biologueando va néixer amb l’objectiu d’apropar la Biologia a tota la ciutadania. Perquè comprenguem la vida que ens envolta i aportem el nostre granet de sorra en la conservació de la natura. Ens acompanyarà dins del marc del nostre projecte Ciencia’t durant aquest trimestre.


Una xerrada sobre les persones LGTBI+ que han contribuït i contribueixen al desenvolupament científic. Coneixerem algunes persones LGTBI+ del món de la ciència i quines dificultats han hagut d’afrontar degut a la seva identitat de gènere o orientació sexual.

 

Preu: Gratuït

Dimecres
12/04/2023
Novetat!!
LA BARCELONA DE PEPE ENCINAS
Logo de l'activitat LA BARCELONA DE PEPE ENCINAS

DIMECRES a les 18 h

12 d'abril de 2023

Espai: SALA 12

El fotoperiodista Pepe Encinas ens parlarà de la transformació dels barris de la ciutat de Barcelona des dels anys 70, a través dels seus treballs periodístics publicats als diaris Tele/ eXprés i el Periódico de Catalunya: “treballar a dos diaris barcelonins m’ha donat la possibilitat de tenir un gran coneixement de la ciutat”.

Preu: Gratuït

Dimecres
12/04/2023
Novetat!!
BIOLOGUEANDO: DONES CLAU EN LA CIÈNCIA D'ABANS I ARA
Logo de l'activitat BIOLOGUEANDO: DONES CLAU EN LA CIÈNCIA D'ABANS I ARA

DIJOUS a les 18 h

18 de maig de 2023

Espai: SALA 12

Una xerrada sobre les persones LGTBI+ que han contribuït i contribueixen al desenvolupament científic. Coneixerem algunes persones LGTBI+ del món de la ciència i quines dificultats han hagut d’afrontar a causa de a la seva identitat de gènere o orientació sexual.

Preu: Gratuït

Dijous
18/05/2023
Novetat!!
DONES EN CLAU DE CIÈNCIA D'ABANS I D'ARA
Logo de l'activitat DONES EN CLAU DE CIÈNCIA D'ABANS I D'ARA

DIJOUS a les 18 h

18 de maig de 2023

Espai: SALA 11

”La Realitat No Visible” presentada pel col·lectiu DFem és una mostra multidisciplinària amb un clar component reivindicatiu. Des del 2015 i en diverses exposicions per tot el territori, treuen a la llum artistes, dones, que la història ha ignorat o no ha reconegut degudament.

En aquesta xerrada es donaran a conèixer dones que han contribuït o estan contribuint al desenvolupament científic i quines dificultats es van trobar o es troben per ser dones.


Preu: Gratuït

Dijous
18/05/2023
  Anterior123Següent

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud