Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (INNOVACIÓ SOCIAL)

CONFERÈNCIA: SALUT MENT-ART

DIJOUS de 19 a 20 h

13 de Juny de 2019

Espai: SALA 12

Muntem una taula rodona amb especialistes de la salut mental on s’explicaran els beneficis de la metodologia del contacte social entre dues persones en una relació d’iguals, i de l’art com a vehicle creatiu.

Preu: Gratuït

Dijous
13/06/2019
Novetat!!
L'ENGINY (IN)VISIBLE

DIJOUS de 19 A 20

23 de Maig de 2019

Espai: SALA 12

Professional: Núria Salán, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia. Les xerrades amb la Núria serveixen per qüestionar estereotips i remoure complexos adquirits per tal que noies i nois es reconeguin en peu d'igualtat de capacitats envers la ciència i la tecnologia. Parlarem de la poca visibilitat que, històricament, han tingut els enginys i invents fets per dones. I, per tant, el fet que els noms de les inventores no hagin estat visibles ha generat un buit de models per a les noies que venien darrera.

Preu: Gratuït

Dijous
23/05/2019
    Anterior    1  2  Següent    

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud