Logo del centre cívic
Novetat!!
CONTRAPUNTO: VISITA GUIADA I CONFERENCIA
Logo de l'activitat CONTRAPUNTO: VISITA GUIADA I CONFERENCIA

DIMECRES A les 11 h

14 de juny de 2023

Espai: SALA 11

L’exposició que presenta Jesús Martín es contempla com una simfonia polifònica, que ens submergeix en un camp sensorial i oníric, on les peces esdevenen peces musicals. En ella les imatges, les formes, i les qualitats plàstiques són concebudes com a línies musicals, que es busquen, es troben i s’allunyen, en la recerca de l’harmonia. I és aquí on trobem el contrapunt com a part essencial de la composició; díptics, tríptics i peces soltes, que com a composicions musicals, s’estructuren com a preludis, sonates, simfonies… 

Jesús Martín fa un recorregut per la seva exposició explicant com ha trobat inspiració a partir de la música i la pintura.

Preu: Gratuït

Dimecres
14/06/2023

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud