Tallers Culturals (GASTRONOMIA I ALIMENTACIÓ)

Novetat!!

CRESTES I EMPANADES

DIMECRES de 18.30 A 21.30

4 d'Abril de 2018

Espai: SALA 10

En aquest curs intensiu aprendrem a fer diferents tipus de crestes i empanades, entre d’elles, les argentines amb carn, la mallorquina i la gallega de tonyina. Aprendrem a fer les pastes per després poder farcir-les aprofitant els ingredients que tinguem a casa. *cal portar un davantal i dues carmanyoles.

Preu: 19,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

CUINA FÀCIL DE PRIMAVERA

DIJOUS de 17.15 A 19.15

Del 7 de Juny de 2018 al 21 de Juny de 2018

Espai: SALA 10

La primavera ens arriba plena de productes deliciosos i nosaltres aprendrem a cuinar-los tant per fer salats com dolços. Traurem profit de les faves i els pèsols, la patata novella, els espàrrecs verds, les cebes i alls tendres i fins i tot a alguna de les fruites, com les maduixes, els albercocs i les cireres! Tant rostides, com estofades, com per acompanyar qualsevol carn o peix i fins i tot cremes calentes i fredes.*cal portar un davantal i dues carmanyoles.

Preu: 38,84 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

PASSIÓ PER LA XOCOLATA

DIJOUS de 19.30 A 21.30

Del 7 de Juny de 2018 al 21 de Juny de 2018

Espai: SALA 10

Aprendrem a fondre xocolata sense que es cremin, fer una glaça perfecte o preparar uns muffins que sempre surtin esponjosos. Diferents trucs per aconseguir un resultat òptim i consells per la compra dels ingredients necessaris. Farem bombons, cookies, brownies, mouse de xocolata, trufes, entre moltes altres delícies. *cal portar un davantal i dues carmanyoles.

Preu: 38,84 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

DIPS

DIMECRES de 18.30 A 21.30

20 de Juny de 2018

Espai: SALA 10

Ara que s’apropa l’estiu és un bon moment per preparar la taula a la terrasseta, convidar els amics i asseure’s per tenir una bona conversa acompanyada d’un dip. A prendrem a fer els més coneguts com el guacamole, l’humus, el tzatziki, o d’albergínia, entre d’altres. Tots acompanyats per crudités, torradetes o triangles de blat. *cal portar un davantal i dues carmanyoles.

Preu: 19,92 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat