Logo del centre cívic

Itineraris (SORTIDES)

Novetat!!
HORTA MÀSIES I BUGADERS
Logo de l'activitat HORTA MÀSIES I BUGADERS

DIMECRES de 11 A 13 APROX.

12 de gener de 2022

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

HORTA està situada entre els barris del GUINARDÓ, CARMEL i NOU BARRIS. És una zona amb un passat agrícola, de masies, horts i mansions amb explotacions agràries algunes i palaus nobles d'altres. la capital. Tot això va facilitar que es construïssin pous i sèquies i que proliferessin innombrables zones de bugaderia, les dones treballadores es treien un petit sou rentant les colades de les cases de bé de la ciutat. Descobrirem també algunes mansions que han arribat a nosaltres reconvertides: bé a biblioteca, bé a seminari, a jardí públic o a la universitat. Però el més sorprenent és que trobarem un carrer, únic en el seu gènere (ja que la resta s'ha perdut ja) per la qual encara es pot caminar, doncs, no sé ni com, ha aconseguit subsistir fins avui amb la seva senzillesa i la seva discreció. Es tracta del carrer AIGUAFREDA. L'únic lloc on encara es poden veure vestigis del passat de les bugaderes que al segle XIX i principis del XX, van treballar per als rics de la ciutat.

Preu: 10,33 € (IVA inclòs)

Dimecres
12/01/2022
Novetat!!
SECRETS DE LA BARCELONETA
Logo de l'activitat SECRETS DE LA BARCELONETA

DIMECRES de 11 A 13 APROX.

16 de març de 2022

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Molts de nosaltres estimem aquest barri mariner on gaudim de la platja i la seva gastronomia, però i si anem més enllà? I si en descobrim els secrets? Vols conèixer la casa dels tritons, la casa de les sirenes, els magatzems de sal, les marques d'illa, la casa més antiga o l'habitació on sempre plou? Aquests i molts altres secrets us seran revelats al nostre passeig d'exploradors urbans.

Preu: 10,33 € (IVA inclòs)

Dimecres
16/03/2022
Novetat!!
TOUR HISTORIA DE LA XOCOLATA
Logo de l'activitat TOUR HISTORIA DE LA XOCOLATA

DIMECRES de 11 A 13 APROX.

16 de febrer de 2022

Espai: ACTIVITATS AL CARRER

Aquest tour és molt especial perquè coneixerem i degustarem la ciutat des del punt de vista més dolç. La particular història de l'arribada i la passió per la xocolata, la història de les granges, els dolços més populars. Visitarem des del més tradiocional fins al més avantguardista. Inclou diverses degustacions sorpresa!

Preu: 16,34 € (IVA inclòs)

Dimecres
16/02/2022

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. NO es podrà aplicar el descompte si feu la inscripció online

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
perequart@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat

Logo Miram Cloud