Tallers Culturals (ART I DISSENY)

COSTURA AMB MÀQUINA DE COSIR

DIMARTS de 18.30 A 20

Del 8 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: SALA 9

Seguirem aprenent a utilitzar els diferents accessoris i fent nous projectes. Per a aquest taller cal portar màquina de cosir.

Preu: 74,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Per aquesta activitat no queden places
Novetat!!

MATERIALITZA LES TEVES IDEES

DISSABTE de 10.30 A 13.30

Del 16 de Març de 2019 al 23 de Març de 2019

Espai: SALA 9

Professional: Sonia Esplugas, és artista visual i dinamitzadora de processos creatius. Ha treballat com a il·lustradora freelance i com a professora associada a la Facultat d’Educació de la UB. Des de fa més de 10 anys es dedica a impartir tallers dirigits a alliberar el potencial creatiu i recentment també acompanya a persones a apoderar-se creativament donant forma a les seves idees. Com puc polir els meus talents per donar forma a les meves idees? Sovint les persones creatives estem plenes de mals hàbits, ens manquen eines per organitzar-nos, sistematitzar i sostenir les accions necessàries que ens portin a realitzar allò que imaginem. Tots i totes tenim un enorme potencial creatiu per desenvolupar; conèixer-lo i alliberar-lo ens omple de sentit, ens sana i ens fa més crítics i més lliures.

Preu: 27,59 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Novetat!!

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL: BE GOOD IS

DIUMENGE de 11.30h

Espai: SALA 1+2

Aquest delirant i addictiu espectacle combina la virtuositat musical, el gest i la imaginació per embarcar l’espectador a una atmosfera on les preguntes i el sentit comú passen a un segon terme. És així com aquests tres personatges muts es veuen immersos en una voràgine de surrealistes situacions inesperades amb les que hauran de lidiar per poder acabar allò que han començat. Pinzellades de circ, dansa y fantasia brindada per tres genuïns intèrprets que no deixen a ningú indiferent.

Preu: Gratuïta

Novetat!!

DONA-FOC, LA DONA QUE ES CREMA

DIMECRES de 18 A 19.30

20 de Març de 2019

Espai: SALA 12

Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia Professional: Cia. les Fugitives Un espectacle poètic que combina versos, música i feminitat, mentre ret homenatge a la figura de la dona poeta. És un recital elegant, rítmic i entretingut, que agrada tant els amants de la lírica, com els que creuen que la poesia no fa per ells.

Preu: Gratuïta

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Continuïtat de continguts

El trimestre octubre- desembre és l'inici de curs natural. Els trimestres gener- març i abril- juny són una continuïtat del trimestre anterior. Els mesos de juliol- setembre són cursos o càpsules formatives independents al programa anual.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de les reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27
martacorcoles@lleuresport.cat

Centre Cívic
CCJOAN OLIVER PERE QUART

Comandant Benitez , 6
08028 Barcelona
933398261
perequart@lleuresport.cat